|
Zaman: 21 Mar 2010, 23:36
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Amerikan Güreşi İle İlgili Tek Başlık !
| Yazar |
Mesaj |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
 Amerikan Güreşi İle İlgili Tek Başlık !
WWE, Smackdown, RAW, TNA, ECW gibi aklınıza gelen ne varsa bunlarla ilgili fikirlerinizi, videolarınızı, haberlerinizi kısacası paylaşımlarınızı sadece bu başlık altında yapın aksi taktirde açtığınız başlıklar silinecektir__________________________________________________________________________ Konu sizde 

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 29 Oca 2010, 00:06 |
|
 |
|
LunaticYsf
Samuray
Kayıt: 16 Oca 2007, 11:34 Mesajlar: 1337 Konum: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
|
 Re: Amerikan Güreşi İle İlgili Tek Başlık !
Bismillah... __________________________________________________________________________  Yaşasın Goldberg! 
| 29 Oca 2010, 02:26 |
|
 |
|
askan8
Siyah KuÅŸak
|
Efsane adam bu Bill Goldberg tna ya bu da gelmeli bence

|
| 29 Oca 2010, 09:21 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
Who is Next yani Goldberg benim için En İyi Amerikan Güreşçisi gerçekten Hem Karizma hem Güçlü
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 29 Oca 2010, 10:57 |
|
 |
|
Baranx
Samuray
Kayıt: 02 Tem 2007, 09:45 Mesajlar: 881 Konum: uçsuz bucaksız günlerde :D
|
Son tna bölümünde Kurt Angle WWE'ye dönebileceğini söyledi.Ayrıca Mick foley kovuldu bu yüzden bu isimlerin dönmesi muhtemel!

EVET! Ben 13 yaşındayım
|
| 29 Oca 2010, 21:30 |
|
 |
|
askan8
Siyah KuÅŸak
|
Mick foley neden kovuldu.Ayrıca Kurt Angle tna da değil mi zaten

|
| 29 Oca 2010, 21:44 |
|
 |
|
Baranx
Samuray
|
askan8 yazdı: Mick foley neden kovuldu.Ayrıca Kurt Angle tna da değil mi zaten Kurt Angle TNA'da zaten hala ama o günün son maçında AJ Styles ile yaptı TNA World Champ için yenildi.Sonra dedike bu saçma yere ihtiyacım yok gerekirse WWE'ye bile dönebilirim Vince'den teklif bekliyorum dedi ayrıca Mick foley TNA'nın yöneticilerinden Eric bishof'u bi güzel dövüyor  .Sonrada programın sonunda Eric kanlı bir şekilde gelip Mick foley'in tna'dan kovulduğunu söylüyor...

EVET! Ben 13 yaşındayım
|
| 30 Oca 2010, 10:25 |
|
 |
|
askan8
Siyah KuÅŸak
|
vay be ne şovmuş ben son zamanlar da biraz bakıyom tna bi o ric flair ile aj style ve hulk ta yanına kurt angle almış maç için konuşuyorlardı ve maç kararlaştırıyorlardı ama maçı izlememiştim çok güzel bilgiler için teşekkürler.

|
| 30 Oca 2010, 10:47 |
|
 |
|
Baranx
Samuray
|

EVET! Ben 13 yaşındayım
|
| 30 Oca 2010, 11:20 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
Ne kadar doğru bilmiyorum ama:   Ama sanırsam fake.
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 31 Oca 2010, 20:25 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|