|
Zaman: 15 Mar 2010, 01:33
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Michael Jackson Doktoru Tarafından Öldürüldü...
| Yazar |
Mesaj |
|
LunaticYsf
Samuray
Kayıt: 16 Oca 2007, 11:34 Mesajlar: 1337 Konum: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
|
 Re: Michael Jackson Doktoru Tarafından Öldürüldü...
RoLaTiviTy sende hiç din konuşturtmuyon yav. Zaten bizim ülke kadar 'laiklik' adı altında dinden konuşmanın yasak olduğu bir ülke yoktur. Halbuki örnek aldığımız Avrupa'ya baksak ülkelerin hepsi dinine bağlıdır ve her işlerinde dinin etkisi vardır. Fakat Türkiye'ye gelince 'yassah kardeşim'.
| 07 Åžub 2010, 06:46 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4243 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
 biz konuşmasını bilmiyoruzki ya asarız ya saf tutarız bu konuda kusura bakmayalımda cok tutucu oldugumuzdan dır ki biz dini konularda konusmasak daha iyi olur (laiklik kavramı bi fransada va zaten bide bizde dünyada adamlar kurtulmaya calısıyorlar -ki azınlık kelimesinden cezayire girip çıktılarında kurtuldular, biz bakalım nere girip çıkınca "azınlık" kelimesinden kurtulacagız). Ayrıca örnek "aldıgımız avrupa" nedir allah aşkına. hangi savaş afrikadan asyadan dünyaya yaılmıs tarih boyunca (dedigimi 1. ev 2. dünya savaşı olarak kısıtlama haçlılardan tutta daha .... neyse) hangi idoloji kendi yurdundan çıkıp en fazla başka kıtadaki insanları kırmış geçirmiş. Avrupa kadar açgozlu, hırslı, medeniyet dışı tek dişi kalmış canavar varmı. Elin afrikalısı ne anlar pakistanda savaş çıkarayım hindistanda adam keseyim (ingilizler gandi uyarmasaydı kesemeye devam edecekti). Bırak aklına gelmesini, adamların özünde oyle birsey yok. Ama avrupalılara bıraksan hala isyandalar. O altına imza atılan "insan hakları bildirgesi" ne bir bakın. İngiltere, almanya, fransa başı çekiyor, bunlar katletmedimi milyonlarca insanı kudüste, cezayirde. Ayrıca avrupanın göbeginde yıllarca süren bosna savaşınada seyirci kalmaları, savaşı durdurma niyetlerini olmaması da cabasıBana avrupa medeni diyenin gözünü çıkarırım dilini keserim. AIHM diye birsey kurmuslari hani nerde bunun etkileri, NE zaman yargılanacak bu büyük ülkeler ha. Ama her 10 yılda bir onumuze 1915 olayları temcit plavı gibi getiriliyor. Son olarakta eski osmanlı hanedan üyelerinin torunlarını başımıza saldılar (yunan kralının ailesi tazminat kazandıya) yok neymis hanedan hazinesinde hakları varmıs. Peki 1927 - 1936 arası osmalı borclarını oderken bizim bu üyeler nerdeydiler. Valla tazminatı verirlese artık gizli bir örgüt kuracagım  yada ülkeyi terkedecem dedigim gibi bizim gündemimizi hep meşgul tutmaları lazım. Bize verirler boyle konuları 5 yıl kalırız altında. Bi çıkarırlar dini mesele (türbandan tutta gerisini sen getir) 10 yıl tartışırız, hatta düzgun tartışmayalım diye gündemin içine ederler birbirimize gireriz aynı 12 eylule girdigimiz gibi. Cunku düzgün tartışırsak, düzdun yol alırız düzgün gelişiriz ama bunuda istemezler sonucta başımızı kaldırmamız lazım, SONUCTA PETROLDEN SONRA EN DEGERLİ KABUL EDİLEN MİNERALLERİN ÜSTÜNDE sessiz durmamız lazım, bilinç sahibi olmamamız lazım. iste bizden istedikleri TEK şey bu. OT olmamız lazım, geçim derdini kendimize bir amaç edinmemiz lazım, eve ekmek getirmeyi bir yaşama nedeni olarak görmemiz lazım, modayı takip etmeyi amaç edinmemiz lazım, teknoloji denilen illete hep yetişme çabası içinde olmamız lazım, lazım da lazım. çanakkaledeki şehitlerin böyle bir çabası olsaydı inan bana neyzen tevfik in dediği gibi, anamızı bilirdik ama babamız ingilizmi olurdu onu bilemezdik (çok ağır oldu ama napayım geldim bir kere gaza, yorgunum ve işten eve gidecem yarım saat sonra)OYUZDEN BENİM MİLLETİMİN İNSANI, KONUSMAYI, KONUSURKEN DİNLERKEN KARSISINDAKİNE SAYGI DUYMAYI ÖĞRENMEDİKCE TARTIŞMASIN HELEDE DINI MESELEDE HİÇKonuya bak  "Michael Jackson Doktoru Tarafından Öldürüldü..." ben ne anlatıyorum uygu girmiş gözüme ben kaçar eve......
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 07 Åžub 2010, 07:29 |
|
 |
|
LunaticYsf
Samuray
Kayıt: 16 Oca 2007, 11:34 Mesajlar: 1337 Konum: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
|
RoLaTiviTy ben bu satırları yazarken sen yatağında mışıl mışıl uyuyor olacaksın biliyorum ama yine de yazayım yarın okursun.  Aslında ben de onu demek istedim, aynı Mehmet Akif Ersoy'un şiirindeki gibi; 'Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar'... Ne güzel söylemiş şair, bu ülkemizin durumunu da açıklıyor aslında. Avrupa dediğin açık konuşmak gerekirse 'Kahpe'nin, 'canavar'ın tekidir ama biz nedense onları örnek alıyoruz ya da aldırılıyoruz. Avrupa (Amerika da Avrupa'ya dahil) bize ne derse ya da onlar ne yaparsa yapmak zorundayız. Bu mudur özgürlük bu mudur demokrasi. Resmen Avrupa'nın sömürge ettiği ülkeler gibi yaşıyoruz. Teknolojimizin gelişmemesinin en büyük nedeni herşeyin Avrupa'dan ithal gelmesi. Her konuda Avrupa'ya özendiriliyoruz, Avrupaya bağlıyız. Onlar da bir yandan bizi uyutuyorlar bir yandan da kendilerini geliştiriyorlar. Sonra bizim yine bir paradoks içinde örnek almamız gereken tek yer Avrupa oluyor. Biz ne Avrupalılar gibiyiz ne de Araplar gibi. Biz Türküz, soyumuz belli, ırkımız belli, geçmişimiz. Avrupalıların, Amerikanın, İsrailin veya Arapların ne oldukları belli. Avrupa zaten malum dediğin gibi, İsrail siyonizm peşinde, Araplarsa paranın zenginliğin peşinde. Bir gün bir Arap devleti çıkıpta dedi mi durdurun bu Filistin-İsrail savaşını diye. Veya kendinden başka Müslüman ülkeleri düşündüler mi hiç? Onlar da kendine müslüman. Demek istediğim hiç kimseyi örnek almamalıyız, kendimiz olup yolumuza devam etmeliyiz... Desemde hiçbir şey değişmeyecek ama demiş oldum yine de... Ben her türlü yoruma açığım, sabit fikirli değilim o yüzden herhangi bir konu hakkında konuşmayı sakıncalı bulmuyorum. Son olarak bununla ilgili güzel bir söz yazayım ve bitireyim. Kod: Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır. (Epiktetos)
| 07 Åžub 2010, 11:45 |
|
 |
|
Slay
Samuray
|
Arkadaşlar Pm den yada msn lerinizi alıp 2 li tartışın isterseniz konunun Michale Jackson ın ölümüyle alakası yok kurallara uyalım lütfen.
| 07 Åžub 2010, 12:57 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1158 Konum: Lin Kuei Klanı
|
Katılıyorum Slay'e...
@LunaticYsf
Forumda din konuşmak yasak. Rolativity bu yüzden sana karşı çıkıyor. Lütfen işin içine laikliği karıştırmayalım. Din geldimi doğrudan siyasete kayıyoruz çünkü...
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 07 Åžub 2010, 14:03 |
|
 |
|
soner78
Kara KuÅŸak
|
Slay yazdı: soner78 yazdı: Hepinizin bildiği gibi 11 eylül saldırılarından sonra Amerikanın dış siyasetinde islam dini önemli rol oynamaya başladı.Amerikanın islami teror adında oluşturduğu anti islam ortamı ortadoğuda uyguladığı politikayı meşru hale getirdi. Bundan yaklaşık 6 ay önce micheal jacksonnın müslüman olduğu haberi internette yayıldı.Hatta bir ilahi videosu internnette dolaşıyordu.Michael Jackson’ın, Müslüman olduğu ve adını ‘Mikail’ olarak değiştirdiği öne sürüldü.Kardeşi Jackson'ın kardeşi Jermaine Jackson, ağabeyinin ölmeden önce sıkça İslam'la ilgili kitaplar okuduğunu ve İslam'dan çok etkilendiğini belirterek, “Ağabeyim ölmeseydi Müslüman olacaktı dedi. Bu bilgilere dayanarak micheal jacksonun müslüman olduğunu farz edelim. Micheal jackson öyle sıradan bir ünlü değil dünyadaki en ünlü bir kaç kişiden beri.Bugün avrupadan afrikaya heryerle milyonlarca hayranı var.Amerikanın sembol ünlülerinden.Bir hareketiyle milyonları peşinden sürükler.Micheal jacksonun müslüman olması dünyada yaratacağı etkiyi bir düşünün.Bütün Micheal jackson hayranlarının dikkati islam dini üzerinde yoğunlaşacak.Yani diğer bir ddeyişle dünyada yaratılan islami teror havasını dağıtacak buda Amerikanın ortadoğu politikası üzerindeki eleştirileri daha da arttıracak.Hristiyanlar en önemli idol isimlerinden birini müslümanlara kaptırmış olacak.Daha bir sürü şey yaz yaz bitmez. Özetle Amerikan derindevleti Michealın müslüman olması yada müslüman yaşamasını istemediler.Michealı hıristiyan olarak öldürdüler.Zaten micheal jacksonnın doktoru niye öldürsün.Michealın ölmesi tamamen doktorun aleyine Benim aklıma yatan komplo teorisi bu. Bence çok saçma bir teori yıllardır Michale hristiyandı fakat müslümanlardan kimse ona özenip hristiyan olmadı =) insanlar sanatçıların inançlarını değil icraa ettikleri sanatı beğenip özenir ve takdir eder yoksa kim neye inanıyor kimsenin umurunda olmaz.Doktorunun bilinçli öldürdüğünü sanmıyorum bildiğimiz gibi Michael son ve büyük bir konser zincirine dahil edildi yaklaşık 50 küsür konser verecekti ve bünyesini fazla zorlamasından ötürü vucudunda dans kareografileri denerken morluk ve ezikler olduğu belirtilmiş belki bu acıları dindirmek için aşırı dozda yanlışlıkla ilaçlar alması sonucu ölümüne sebebiyet vermiş olabilir, çünkü uzun zamandır bu tip ilaçlar kullandığına dair raporlar var. Zaten adı üstünde komplo teorisi saçma gelmesi gayet doğal.Genelde sanatçıların neye inandıkları kimsenin umrunda olmaz örneğin 50 cent metalica bunlar belli tarz müziği dinleyenlerin takip ettiği kişiler.Ama bu Micheal Jackson amerikan populer kültürünün en tepesi sembol.Dünyada en çok tanınan Amerikalı.Adamı afrikadaki yerliler bile tanıyor,Adamın taklit edenler bile meşhur oluyor.Normal bir ünlü değil.Böyle kişilere özenmeyi bırak tapanlar var maradona gibi.Zaten mevzu insanlarların müslüman olması değil islam dinine bakış açılarının değişmesi. Bide michealın müslüman olması ,dünyadaki Amerikanın istediği amerikan imajının sekteye uğraması anlamınada gelir. @LunaticYsf Sen yaz dedin olay nerelere geldi ben biliyordum böyle olacağını sorumlusu sensin 
|
| 07 Åžub 2010, 16:02 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4243 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
sayfa 5 te maykıl ceksın ve ölümü haric birsey gormek istemiyorum 
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 07 Åžub 2010, 17:59 |
|
 |
|
LunaticYsf
Samuray
|
Günah keçisi ben oldum  Neyse konu konuyu açtı kusura bakmayın arkadaşlar 
| 07 Åžub 2010, 18:19 |
|
 |
|
feanorlord
Siyah KuÅŸak
|
adamın müslüman olma haberlerinden sonra öldürülmesi cok manidar bence :)
|
| 07 Åžub 2010, 18:41 |
|
 |
|
esperanto
Mavi KuÅŸak
Kayıt: 30 Ağu 2009, 20:10 Mesajlar: 86 Konum: HAZNEDAR GEZEGENİ :D
|
_________________ Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur Herkesi sen dost mu sandım belki ol ayar olur Sadıkane belki ol alemde serdar olur Yar olur ayar olur serdar olur didar olur
|
| 07 Åžub 2010, 18:45 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|