|
Zaman: 21 Mar 2010, 09:34
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Michael Jackson Doktoru Tarafından Öldürüldü...
| Yazar |
Mesaj |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
 Michael Jackson Doktoru Tarafından Öldürüldü...
Doktoru öldürdüğünü itiraf etti ve teslim oldu... Bölye bir adama bu yapılır mı?!!  Kod: Michael Jackson'un doktoru bugün teslim olacak
ABD'de Haziran ayında hayatını kaybeden şarkıcı Michael Jackson'un doktorunun avukatı, Jackson'un ölümünde parmağı olmakla suçlanan doktorunun bugün teslim olacağını açıkladı. Avukat Ed Chernoff, internet sitesinde yaptığı açıklamada, Doktor Conrad Murray'in bugün teslim olmaya karar verdiğini kaydetti ancak ne zaman mahkemeye çağrılacağının belli olmadığını belirtti.
Murray, sanatçının ölümüyle ilgili hakkında suçlamada bulunulması halinde Amerikan adaletine teslim olacağını açıklamıştı.
Jackson'un 25 Haziran 2009'da aşırı dozda ilaç alarak ölümünün ardından Doktor Murray, masum olduğunu ve ilaçları pop yıldızının kendi isteği üzerine verdiğini söylemekten hiç vazgeçmedi.
Jackson, aşırı dozda ilaca bağlı kalp durması yüzünden 50 yaşında hayatını kaybetmişti. Haber için teşekkürler LunaticYsf. 
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
En son saibot tarafından 06 Şub 2010, 10:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 05 Åžub 2010, 11:27 |
|
 |
|
LunaticYsf
Samuray
Kayıt: 16 Oca 2007, 11:34 Mesajlar: 1337 Konum: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
|
 Re: Michael Jackson Doktoru Tarafından Öldürüldü...
Madem böyle bir başlık açtın keşke kaynak da gösterseydin. Bu haber bugün mü belli oldu? Öyleyse bununla ilgili bir video veya haberi ilk verdiğin mesajda paylaşırsan başlık daha uygun olur.
| 05 Åžub 2010, 12:29 |
|
 |
|
saibot
Samuray
|
Televizyonda mesajı yazmadan biraz önce duydum. Kaynak olarak gösterebileceğim bir yazı bulamadım ama kanal Star TV.
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 05 Åžub 2010, 12:52 |
|
 |
|
52berk52
Samuray
|
bende başlığı görünce hemen tv'ye koştum baktım kanallara ama bulamadım
_________________ Seviyorum Seni! Yaşıyoruz Çok Şükür Der Gibi...
|
| 05 Åžub 2010, 12:58 |
|
 |
|
saibot
Samuray
|
Ben zaten haber biter bitmez yzdım. :)
|
| 05 Åžub 2010, 14:12 |
|
 |
|
_BJK_
Uzman
Kayıt: 04 Tem 2007, 17:31 Mesajlar: 8384 Konum: Green Hill Zone
|
Haberi buldum: Michael Jackson'ı doktoru öldürdü AP: Doktor anestezi ilacı verdğini itiraf ettiPopun Kralı Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili yürütülen araştırma tüm şüphelerin Jackson'ın doktoru Conrad Murray üzerinde toplanmasına sebep oldu. Toksikoloji testleri sonucunda Murray'in, Jackson'ın ölümüne yol açtığı sanılan güçlü bir ilaç verdiği ileri sürüldü. Los Angeles polisinden isim vermeden ABD medyasına bilgi veren kaynaklar doktorun ölüme sebebiyet vermekten suçlanabileceği kararına varıldığını açıkladı. CNN, Jackson'ın resmi otopsi sonuçlarının da bu hafta içinde açıklanacağını belirtti. Jackson'ın 25 Haziran'daki ani ölümünden sonra Doktor Murray'in evinde hastane ortamında kullanılan çok güçlü bir anestezi ilacı olan Propofol (Diprivan) şişeleri bulmuştu. Testler de Jackson'ın ölümünden önceki gece Diprivan aldığını gösterdi. Los Angeles polisi, bu haberlerin basına sızmasının ardından dün doktorun evine baskın düzenledi. AP ajansı Murray'ın ilacı Jackson'a verdiğini itiraf ettiğini flaş haber olarak duyurdu.
| 05 Åžub 2010, 15:37 |
|
 |
|
LunaticYsf
Samuray
Kayıt: 16 Oca 2007, 11:34 Mesajlar: 1337 Konum: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe
|
O zaman o kanal haberlerde yer doldurmak için vermiş o haberi. Ben de google'da araştırdım doktorun itiraf ettiği yazıyor (BKJ'nin bir önceki mesajındaki haber) ama haberin tarihi Temmuz 2009... Asıl haber bu (4 Şubat 2010): Kod: Michael Jackson'un doktoru bugün teslim olacak
ABD'de Haziran ayında hayatını kaybeden şarkıcı Michael Jackson'un doktorunun avukatı, Jackson'un ölümünde parmağı olmakla suçlanan doktorunun bugün teslim olacağını açıkladı. Avukat Ed Chernoff, internet sitesinde yaptığı açıklamada, Doktor Conrad Murray'in bugün teslim olmaya karar verdiğini kaydetti ancak ne zaman mahkemeye çağrılacağının belli olmadığını belirtti.
Murray, sanatçının ölümüyle ilgili hakkında suçlamada bulunulması halinde Amerikan adaletine teslim olacağını açıklamıştı.
Jackson'un 25 Haziran 2009'da aşırı dozda ilaç alarak ölümünün ardından Doktor Murray, masum olduğunu ve ilaçları pop yıldızının kendi isteği üzerine verdiğini söylemekten hiç vazgeçmedi.
Jackson, aşırı dozda ilaca bağlı kalp durması yüzünden 50 yaşında hayatını kaybetmişti. Kaynak
En son LunaticYsf tarafından 05 Şub 2010, 15:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
|
| 05 Åžub 2010, 15:39 |
|
 |
|
_BJK_
Uzman
Kayıt: 04 Tem 2007, 17:31 Mesajlar: 8384 Konum: Green Hill Zone
|
Aynen,tarihi eski. Haber doğrudur belki. Star TV'nin jetonu yeni düştü ya da..?
Düzenleme: @LunaticYsf, koyduğun 2010 haberini şimdi gördüm.Star'da bu haber çıkmıştır o zaman...
| 05 Åžub 2010, 15:42 |
|
 |
|
LunaticYsf
Samuray
|
Olsun, daha önce yer doldurmak için verdiği başka bir habere saysın onu 
| 05 Åžub 2010, 16:22 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2551 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
Çekemediler adamı.O kadar iftira yedi zamanında.Yok çocuklara falan tecavüz ediyormuş.Çok büyük vebali üstlendiler.İnsanlar iğrenç ötesi.Böylesine bir insanı öldürdüler.Kınıyorum bu ve bunun gibi tüm insanları.
| 05 Åžub 2010, 16:29 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|