|
Zaman: 17 Mar 2010, 06:52
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 7 mesaj ] |
|
|
| Yazar |
Mesaj |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4243 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
 Battle.Net Geri Geliyor
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 08 Åžub 2010, 14:21 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
 Re: Battle.Net Geri Geliyor
Cimriliğime bir kez daha küfrettim şimdi.. orjinal cd olsaydı tahminen 20 kağıt bişi verip battlenet üyeliği ile tekrar serverlara dalabilecektim. (diğer forumlardan edindiğim bilgi bu yönde) bilmiyorum ücreti ne kadar çok çakal adamlar ama  hem diablo 3 yapılırken fanlar oyalanacak hemde orjinal cd almaya teşvik ettiği için kar sağlayacaklar bu arada Rolativity sen hiç diabloturk serverinde oynadınmı ?

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 08 Åžub 2010, 14:31 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
karaker adım cosigamer ve rolativity olarak oynadım. ama uzun süre değil. kalitesizlesince server bıraktım. gözlerine dursun lvl 74 duridim  hala hatırlarım. Bi ara forumda armycan rumuzlu arkadaslada oynadık. Blazing fire eklentisi ile tabi. Ama median XL bambaşka birsey. SUan onu oynuyorum PRivate serverlarda. Dehset, skillerin hicbiri orjinal diablo 2 ile aynı değil, bambaşka bir oyun Bu arada oyunu tekrar satın alabiliyorsunuz sanırım blizzard üzerinden yada bir D&R marketlerden. Bendeki orjinal bilemeyecegim. Yalnız adamlar dedigin gibi çok çakallar. capcomu gectiler (SF4 karakter elbiseleri ve yaması üzerinden parayı kırdılar), "diablo 2 is back" diyorum. Bu arada Battle.net curcuna vallahi. partyler olusturulmus bile dungeon yada instant a akar gibi görevlere akıyor adamlar. Yeni bosslar yeni alanlar var "tyrena" yı gördüm ilginc bir yer yapmıslar travincal in hemen berisinde gercekten ilginc yeniden sanki herkesin eli tozlu raflardaydı valla akan akana servera, bide beta server adamlar sanırım 2-3 haftaya açacaklar battle.net i
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 08 Åžub 2010, 14:52 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
cosigamer.. çıkaramadım açıkçası ama 2004-2005 yılında serverda bulunduysan mutlaka karşılaşmışızdır  hiç unutmam bi summon druid ustası vardı necrolara kök söktürüyordu(summonlara)  etheral zakaruma zod falan takmıştı düşünmeden..hayat tesadüflerle dolu belki o olabilirsin diye sorayım dedim bu arada bende forumun olay adamıydım. forum konusunda o kadar acemiydimki 2 günde bütün dikkatleri üstüme çekmiştim(unknown gibi)  her gece en az 2 saat melee düel yapardım, en yüksek karakterim 95 lvl bonemancerdi hey gidi be..  archive.comdan bu kadar nostalji yapabiliyorum ): dipnot:kök söktürüyor derken iyiydi demek istedim yani yoksa summon necro nerde summon druid nerde 

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 08 Åžub 2010, 15:10 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
sanki 2005 gibi hatırlıyorum bende ama dedigim gibi orjinal serverda takıldım daha cok. Birde yıkılmayan hala ayakta olan prv serverlar var. 2 sene once resetlediler ne varsa ama hala akmaktayım. hamachi üzerinden oynuyoruz genelde. Armycan burda olsada anlatsa baal minionlarında son kapıda 2 gun takıldık ilerleyemiorduk hey bee ne günlerdisummon druid built i pvp de adam kesemez elemental druid derler en hayvanı ama elemental druid e shapeshift çekmessez amazonun üflemesinde yerle bir oluyor. Oyuzden druid biraz karma built tam ve iyi yapılırsa inan bana 2 barbarı tek potada eritirParty adamı olan Necroya gelince, ben fazla necro oynamadım ama oynayınca da bonemancer yaptım gayet arıza oldu ama sorceres ın gelip 2 hamle ile beni kesmeside çok agrıma gitti. ama lvl 85 te maxlanmıs bone spirit ve bone prison duellerde hoyratca kesebilir (tanık oldum resmen) ve dedigim gibi necro daha cok party adamı. Duelde olacaksa Novamancer (max 20 - Poison Nova, Poison Explosion {100K damage var bunda aman dikkat 5 barbarı alırsın saniyede}Poison Dagger ve level 10 bone wall) tavsiye edilir genelde. Strenght i 100 dayayıp (enigma icin) gei kalanı vitality e abanınca tamamdır zaten
|
| 08 Åžub 2010, 15:37 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
|
teleport skilli fast cast rate ile desteklendiğinde zaten bütün düelin dengesini bozuyor  ''poisoner_immo'' nickli novacımla kan ağlatıyordum etrafa özellikle sorc ve druid gibi caster karakterlere.. ama madolyonun öteki yüzündeki chargeddin pala mevzusunu biraz geç farkettim açıkçası. poison 1.10 da öldürmüyor life 1 yapıp bırakıyor. bi nova atana kadar veyahut golem yetişene kadar 1 charge ile kulağı yere sermen olası summon dru mevzusunu zaten pvp için söylemedim yanlış anlama olmasın  pvm de bilakis rush atarken karakterin gücünü anlayabiliyoruz hele party kalabalık olunca inanılmaz bir destek sağlıyor bu karakter umarım konuyu fazla saptırmamışımdır  ama diablo muhabbeti yapmayalı gerçekten uzun zaman oldu dayanamadım 

|
| 08 Åžub 2010, 15:54 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
ben hala oynuyorum iş yerine kursam ayıp olurmu diye geçmedi değil aklımdan. gecen aksam netten kapıstık bir elemanla. hayır yani hack li karakteeri çıkarıyorsun karsıma, blazing fire oynuoruz ama oyunun lvl 255 muhabbetinden sanki anlamayacagım sandı statları sayamayacam sandı  druid imi kesince, palayla ikramda buldundum arkadasa. sonra hackli demezmi biiyorum dedim  has left the game dolu oracıkta. neyse konu daalmasın bakalım. ama sonucta her Diablo konusu bir built tartısmasına donuyor. Zaten karma builtlerde bu tartısmalardan cıktı
|
| 08 Åžub 2010, 16:21 |
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 7 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|