|
It is currently 15 Feb 2012, 15:50
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul | deniz msj ları okumadan boyle msj atma...5 sayfa var ve onca msj cekildi,bir okursan neden burda durdugunu anlarsın _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 24 Feb 2007, 11:02 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | simdilik deneme baslıgı gibi bisey...cok onemli linux konularını baska kısım altında acabiliriz.....onemli deil suan için _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 24 Feb 2007, 14:22 | |  | | Scofield Siyah Kuşak Joined: 29 Jul 2005, 12:58 Posts: 300 Location: izmir | moliver wrote: deniz msj ları okumadan boyle msj atma...5 sayfa var ve onca msj cekildi,bir okursan neden burda durdugunu anlarsın
dövseydin bariii  ufak tefek hatalar olabilir bende bazı şeyleri elime yüzüme bulaştırmıştım 
| | 27 Feb 2007, 20:50 | |  | | delectroid Acemi Joined: 31 Jan 2007, 21:47 Posts: 7 |  hımm selam arklar ben pardus yükledim pisi deposundan XMAME yi indirdim
kurdum ama romlar yok piyasada ?
eski romları da görmüyor win deki biosumu farklıki ?
program çalışıyor ama oyunlar yok piyasada birde şu var illa kendi dizininde olucak ROMLAR
linux u kurdugunuz sürücüyü görüyor sadece ben bi anlam veremedim bir yardım ederseniz sevinirim ?
ayrıca kmame mi ne onuda yükledim onuda yüklemem gerekiyormuş ?
yani mame tamam ama romları görmüyor
ÅŸimdiden teÅŸk...
| | 28 Feb 2007, 22:53 | |  | | delectroid Acemi Joined: 31 Jan 2007, 21:47 Posts: 7 |  pofff bilen yok mu ubuntu veya manrake veya mandriva da olur aynı paketleri orada da kurarım fakat yine görmüyoooo lütfen plz yardım
kimse bilmiyor forumlarda aradım ses yok buradan da bişe çıkmadı
help help help help help help help help help help help 
| | 01 Mar 2007, 02:04 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | bolumle ilgilenen arkadas yok sanırım ben ilgileneyim senin derdinle.... icinde 6 tane bios rom war
1-oyunlar da saÄŸlam, mame de saÄŸlam, xmame de saÄŸlam...
http://www.emuasylum.com/emuextra/All%2 ... 0Files.zip
dosyasını indir.daha sonra menüden, programlar, sisteme, oradan dosya yöneticisi-süper kullanıcı kipine gel.
indirdiğiniz dosyayı /usr/share/xmame klasörü içinde roms dizini yaratıp içine aç.zip dosyasının içindeki zipleri tekrar AÇMA! unutma indirdiğiniz romları da buraya atacaksın.bir sorun olursa burdayım
Burdaki dosyaları acma sakın...yani zipten cıkarma...oylece rom klasorunun icine diger rom ların yanına koy (aynı windows taki mantık) _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 01 Mar 2007, 02:39 | |  | | delectroid Acemi Joined: 31 Jan 2007, 21:47 Posts: 7 |  poff abicim olmuyor yaw
söylediklerini yaptım zaten daha önce de biliyodum ama yinede olmuyor !
lütfen bi çare
bu bölümü açan arkadaşın msn sini ekledim ama hep off veya kabul etmedi
özelinede bi kaç bişe yolladım yine ses yok
adam daha önceki sayfalarda asıp kesmiş ama şimdi cvp bile vermeye tenezül etmiyor
neyse abi
bi el at be kardeÅŸ sana zahmet ?
başka forumlarda da aradım ama yine hiçi bi cvp gelmedi
selametle kalın
| | 05 Mar 2007, 16:25 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | e sana anlattıgım sekilde ben yaptım....bende calısıyor...... _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 05 Mar 2007, 16:57 | |  | | delectroid Acemi Joined: 31 Jan 2007, 21:47 Posts: 7 |  offff yaw abi benim sordugum soruya neden kimse cvp vermiyo ?
ben hala linuxta oynayamıyom mame falan
nese ben vazgeçtim artık kurcalaya kurcalaya bunaldım denemedigim birşey kalmadı
başka forumlardada yazdım bişeler ama yine cevap yok
hadi kalın selametle
| | 17 Mar 2007, 23:28 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul | RoLaTiviTy gayet guzel anlatmıs arkadasım...ki cevap verildigi halde hala cevap veren yok diyorsun _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 17 Mar 2007, 23:31 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: meftune82 and 4 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|