Linux ta emulatör harici pek oyun yoktur. Ama sırf oyun için özel linux tasarlanır bunun kodları kapanır oyun firmalarına yollanır destek istenirse ve cüzi bir karşılıkla kullanıcılara sunulursa işin rengi değişir. Oyun için windows şart değil ispatı Playstation 2 ve 3 ismiyle piyasada müşteri bekliyor. Tartışmak yersiz bilgisayarda oyun oynancaksa tek seçenek Windows. İnşallah bu değişir çünkü fena gıcığım sebebi malum xbox360. :)
10 Oct 2007, 06:10
Jr_aLpHa
Beyaz KuÅŸak
ßana göre dünyadaki en dandik işletim sistemi
---- 1 dakika sonra eklendi ----
oyun vs vs işler için windows- programcı ,hacker vs işler için machintos
29 Oct 2007, 02:49
mortal
Kara KuÅŸak
ben linuxu sevdim güzele benziyo ama linux zor bulunuyor xp zorunlu
ama ben en çok linuxun şu sevimli maskot penguenini severim çok sevimli birşey hatta meşur oldu geçen yıl mugen bölümüne verdiğim geeks unleashed oyununda karekter diye kulanmışlar adıda tux fighter
04 Feb 2008, 23:33
mEmoLee
YeÅŸil KuÅŸak
şahsen ben yakında linux kullanmaya başlayacağım. görsellik bakımından da bayağı iyi bir işletim sistemi. testlere göre ise son kullanıcı için en iyi linux dağıtımı ise debiandır. ama debian türkçe bir linux değil o ayrı . ancak yeni başlayanlar için pardusü öneririm.
22 Mar 2008, 17:27
Hate
Samuray
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
Re: Linux Oyunları
NasıL Bişii BU Yaw Linüx cidden merak ediyorum şahsen
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
kusura bakmayın ama bu pardus denen sistem linux un aynısı değilmi?Türk malı deyipte kendinizi kandırmayın.Tamam güzellikleri vardır.Ama Vista bile Win XP yi geçememişken Linux tan,Pardus tan söz etmek biraz boş.
04 Jun 2008, 11:41
mortal
Kara KuÅŸak
doÄŸru pardus sadece tr linux
01 Oct 2008, 20:41
woldemort12
Siyah KuÅŸak
Bence oyun için konsol , program için PC ' dir. Bende Linuxçuyum. Kde yi sevdiğimden Kubuntu kullanıyorum. Denemek isteyen varsa https://shipit.ubuntu.com/ adresine üye olup sipariş etsin adresinize 2-3 haftada ücretsiz geliyor zaten. Ben 20 tane istedim gönderdiler. Windowsla birlikte kurup linux u deneyin bir siz karar verin ama bence linux.
04 Oct 2008, 19:42
saibot
Ninja
Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
Ben Windowsçuyum. Ayrıca Windows'u küçük ve gereksiz, kötü bir işletim sistemi görenlere(ya da bunlardan herhangi biri görenlere): "O açtığınız hotmail, Windowslive adresleri bile Windows'tan" Windows For Ever Bu arada önceki konuya mesaj atmamın sebebi sabit konu olmasıydı. Yönetici arkadaşlarımız lütfen yanlış anlamasın.
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
BEn kısa bi açıklama yapim gerçi herkes dile getirmiştir bu sayfaya gelene kadar okumadım açıkcası Linüx aslına bakılırsa kodlama sistemine yatkın olduğu için diğer bütün işletim sistemlerinden daha iyi fakat çok zaman harcamalısınız ben bi ara uğraşıyodum çok kolay sıkıldım kimse zaman harcamaz hazırı varken (win Xp) Zaten linüx hem performans açısından hemde kullanılabilirlik açısndan microsofttan çok iyi bu kanıtlanmış bişey yok linüx kötü windows iyi dye saçma şeyler yazıp birdaha foruma bakmayan arkileri görüdm kullanmadan bilinmez
_________________ , seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
Users browsing this forum: Alexa [Bot] and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum