ayrıca l,nuxte unreal tpurnamnet serisde çalışıyor counteri sevenler bu oyunu kursun ve counteri unutusun çünkü unrel cs ye gerçekten 1000 basıyor.. hele hele 2004 ve 2007 serisi
_________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
14 May 2009, 20:53
mahmut999
Ninja
Joined: 29 Feb 2008, 22:40 Posts: 1056 Location: Özel olarak seçtiğim bir konu yok!
Re: Linux Oyunları
Arkadaşlar linux kullanıyorsanız tavsiyem kesinlikle Synaptik File manager dan pardus kullanıyorsanız PiSi den epsxe emülatörü indiriniz.. Ayrıca Wine İndiriniz..
Arkadaşım Wine ile PES 2009 çalıştırdığını söylemişti..
16 Jul 2009, 12:15
xmahonix
Ninja
Joined: 08 Aug 2009, 23:25 Posts: 1012 Location: Uykusuz Gecelerdeyim...
pardusu kullanmıştım çıktıgında hatta bursa tübitaka yazan arkadaş gelmişti konuşma yapmıştı sistemi kurdum kullandım fakat karışık gelmişti açıkcası :)
Bilemem. Ama Harun arkadaşınızı destekliyorum. Windows ta çok açık var zor giderilir (Güvenlik açığı). Pardus'ta az açık var (Güvenlik açığı). Sizce Pardus mu kullanalım yoksa bütün tehdite açık olan Windows'u mu? Ben diyorum ki Pardus.
18 Jun 2010, 19:55
benx10
Ninja
Joined: 16 Sep 2009, 10:40 Posts: 2053 Location: 3DS and Wii Mario Galaxy sizde çekilmez ama :D
Windows Kullanılabilirlik Olarak En iyisi Tüm herşey Windowsa cıkıyoo
Users browsing this forum: Alexa [Bot] and 4 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum