Küçükken bu oyunu ne oynardık varya çok güzel oyun valla ne diyim şimdi tüm atari oyunlarını bulup oynuyorum bide tank'lı bi oyun vardı 2p lik onuda koyalım
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
24 Dec 2009, 14:40
Lopard Karaqise
Mavi KuÅŸak
Re: NES - Contra
Evwet güzerl şeyler. B enim pc deki nes oyunlarından bakıyım güzerl bişi bulursam koyarım bu siteye.
16 Jun 2010, 09:26
bekir akkulakkk
Siyah KuÅŸak
En güzel contra oyunu Contra Force :)
16 Jun 2010, 10:02
ben efsaneyim
Samuray
hepsi güzel ama onun yeri ayrı tabi
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
16 Jun 2010, 10:03
bekir akkulakkk
Siyah KuÅŸak
en azından bi şekil var.diğer kontralarda sadece don rengi farklı oluyo
16 Jun 2010, 10:06
ben efsaneyim
Samuray
psx ve ps2 oyunlarını oynamadın sanırım ama neyse genede en güzel oyunu force
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
16 Jun 2010, 10:11
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
PS1&2dekiler de çok güzelmiş.Zamanın da videolarını izlemiştim
PSX'te kare kare. =) Sadece o zaman şekli 3D olması. :)
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum