Anaaa ne oynardım onu yaaa küçüklüğümde bi tane boss vardı onu hiç geçememiştim.
_________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON
16 Feb 2010, 20:27
ben efsaneyim
Samuray
Re: NES- Kung Fu
bu oyunda kafa filan kopuyormuydu yanlışmı gatırlıyorum ?
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
bu oyunda kafa filan kopuyormuydu yanlışmı gatırlıyorum ?
Bi yer vardı geçerken kellen uçuyodu zamanlaman kötü olunca
_________________ Yeahhhhhhhh NEW SEASON
16 Feb 2010, 20:39
bbulanhardy
Siyah KuÅŸak
Evet bi boss vardı onu yenmek çok zordu kafa falan uçuyodu...
18 Feb 2010, 22:00
ben efsaneyim
Samuray
yok ben sen uçuruyosun hatırlıyorum
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum