|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 04 Tem 2009, 15:16
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız
| Yazar |
Mesaj |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Bayramdan sonra halledelim burak 
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
|
| 28 Ara 2006, 13:03 |
|
 |
|
efeo
Mavi KuÅŸak
|
Saga Frontier - PS1'de oynardım küçükken ve hakikaten bi çocuk bi oyunu bu kadar sevebilirdi heralde sabah 9 akşam 2 ettigim olmustu (çocuk version) eğer o oyun varsa ve konulursa havaya uçarım adeta  1 gün çok büyük bi sersemlikle kırdım o CD'yi (orjinal CDydi hemde) hiç unutamadım hala kendime kızıyorum hemde çok
|
| 15 Oca 2007, 18:37 |
|
 |
|
kyo87
Samuray
|
linkleri bul hazırla ve anasayfaya yakısacak sekilde duzenle artık gerisini scorpion dusunur...
_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
|
| 15 Oca 2007, 21:11 |
|
 |
|
melankolin
Beyaz KuÅŸak
|
 dosya ÅŸifreleri
YA BU DOSYA ŞİFRELERİ NEREDE (STREET FIGHTER EX PLUS) YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
|
| 12 Åžub 2007, 02:06 |
|
 |
|
KanGüncesi
Yönetici
|
dosya şifreleri www.trfighters.com yada www.trfighters.net dir.dene bakalım Gerçi orda koca koca yazmışlar dosya şifresi diye her oyundan sonra nasıl görmedin hayret verici  Kopyala yapıştır yapıp açılmıyorsa elle yaz açılır ayriyetten
| 12 Åžub 2007, 02:29 |
|
 |
|
KanGüncesi
Yönetici
|
Ana Sayfada Uzmanlarda Dahil olmak üzere vesikalık resimlerini koysak olurmu acaba alın size soru bence şık olur Sizce nasıl olur ?
| 18 Åžub 2007, 03:53 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Bence hoş olmaz hocam. Anasayfada hoş olmaz en azından.
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
Olur ya bir çatışmada ölürsem; Arkamdan yas tutmayın; Bırakın toprağımda rahat uyuyayım Bedenimden komandomu çıkarmayın; Onlar benim gururumdur; Ölünce kefenim olacak Başımdan mavi beremi çıkarmayın; O benim şanım şerefim olacak Ayağımdan botlarımı çıkarmayın; Onlar nice yollar aşacak; Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek Elimden tüfeğimi almayın; O benim mezarıma sembol olacak Yaramın kanını silmeyin; Ahirette hesabı sorulacak Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın; O benim madalyam olacak... Şehit Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman / 1993 - Hakkari
|
| 18 Åžub 2007, 12:15 |
|
 |
|
venom
Samuray
|
bencede olmaz
_________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
|
| 18 Åžub 2007, 13:12 |
|
 |
|
dark_jedi
Banlandı
Kayıt: 10 Mar 2007, 09:57 Mesajlar: 834 Konum: Netherrealm
|
ben mortal kombat oyunları download bölümünde bir mortal kombat oyunu linkini vereceğim.bu nasıl olacak?
|
| 18 Mar 2007, 15:38 |
|
 |
|
carpediem_now
Mavi KuÅŸak
|
Zaten setup dosyaları , iso, oynama şekli ve diğer gerekli ögeler hazır
http://www.trfighters.net/forum/ps-1win ... highlight=
[Ps-1]Winning Eleven 2006-2007 sezon kadroları +Kaillera Mp.
|
| 18 Mar 2007, 16:47 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|