arkadaş yeni xbox 360 veya ps3 emulatoru çıkarsa paylaşalım tabi böye emulator çıkarsada şöyle düşünüyotum bilgisayarın özellikleri çok önemli seviyede olması kerek mektetir kısaca 2 çekirdekli işlemciniz 40000 işlemci 2 cb ddar2 ram 256 bit ekran kartı olması mevcut şu anda bende var emulator bekliyorum teşekkür ederim herkese bütün konsol emulatorleri var bende oynuyorum çok rahat bir şekilde bilkgi almak isteyen olursa msnemde görüşe biliriz byes???
"2- Paylaşım bir oyun ise mutlaka dövüş oyunu olmalıdır ve daha önce sitede yayınlanmamış olmalıdır. Kendiniz upload ettiyseniz site adresini dosya şifresi olarak kullanmalısınız."
anasayfada yayınlanabilmesi için uploadlarınızın dosya sifrelerininwww.trfighters.net yada www.trfighters.com olması gerekmektedir.
arkadaş yeni xbox 360 veya ps3 emulatoru çıkarsa paylaşalım tabi böye emulator çıkarsada şöyle düşünüyotum bilgisayarın özellikleri çok önemli seviyede olması kerek mektetir kısaca 2 çekirdekli işlemciniz 40000 işlemci 2 cb ddar2 ram 256 bit ekran kartı olması mevcut şu anda bende var emulator bekliyorum teşekkür ederim herkese bütün konsol emulatorleri var bende oynuyorum çok rahat bir şekilde bilkgi almak isteyen olursa msnemde görüşe biliriz byes???
Bu imkansız arkadaşım . Veya Anca 30 yıla bekleriz . Bilgisayar kim PS3/XBOX360 kim . Anladın sen
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum