Direct Link (DL) bölümü istek
| Author | Message |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek |  Direct Link (DL) bölümü istek Bence bizim sitemizdede Direct Link Bölümü Olmalı Millet Bulduğu Düzgün Direct Link Oyunları Koymalı Hem Hızlı Oluyorlar Çogu Hemde Rapid Gibi Uğraştırmıyorlar 1 Bölümden Bir Sorun Çıkacağını Sanmıyorum
Olursa Çok Güzel Olur Bence... _________________
Hate wrote: Benim İşim REP ! Benim OL HEP ! ^_^ DallasPage ^_^Mode XL!
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa
Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)
|
| 28 Mar 2008, 13:28 | |
 |
| RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | Şimdi Dİrek link oyunları icindemi bir sınıflandırma yapacagız  kimisi FPS kimisi RPG kimisi strateji oluyor. Zaten sen oyunu gerekli bolume actıgında bir sorun olmuyor ki.  Bence gereksiz bir bolum istegi  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
|
| 28 Mar 2008, 13:33 | |
 |
| Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek | Ya şimdi karşına 40 part çıkması var tek part çıkması var DL bölümünde Büyük Bir Ümitle Tıklıyacam O Sayfaya  ama bu şekil karşıma Şlap die incek 1 ton part .D _________________
Hate wrote: Benim İşim REP ! Benim OL HEP ! ^_^ DallasPage ^_^Mode XL!
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa
Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)
|
| 28 Mar 2008, 13:50 | |
 |
| RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | TheScorpion da bende farklı birsey soylemeyecek  oyuzden hazırlıklı ol  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
|
| 28 Mar 2008, 14:13 | |
 |
| Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon | Bence gereksiz olur. Ama oyunlar bölümüne de direkt link olarak oyunlar eklenebilir, bunların fark edilmesi için de sonuna "(DL)" konur. Örnek; "Tekken 5 (DL)".
|
| 28 Mar 2008, 16:31 | |
 |
| kuş Kara Kuşak Joined: 15 Dec 2006, 16:26 Posts: 986 Location: BURSA | Direck link Sphynxinator'ün dediği gibi daha güzel duruyor. Ama bence rip oyunlar bölümü açılmalı..  _________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
|
| 28 Mar 2008, 22:00 | |
 |
| TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Hazırcı olmaktansa premium hesap açmak için para biriktirin bence. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 29 Mar 2008, 01:18 | |
 |
| noobsaibot23 Siyah Kuşak Joined: 07 Jun 2007, 00:54 Posts: 435 | bence torrentte geçiş yapın  :D sağlam bi siteden üyelik alabilirseniz tabi 
|
| 29 Mar 2008, 01:56 | |
 |
| olcer156 Kara Kuşak Joined: 04 Nov 2007, 21:35 Posts: 763 Location: İzmi® | noobsaibot23 wrote: bence torrentte geçiş yapın  :D sağlam bi siteden üyelik alabilirseniz tabi 
Ya torrente geçsinler tabi ama üyeliğe ne gerek var bir mininova ile istediğimiz herşeyi bulabiliriz Ben shadow colossus'un müziklerini albüm şeklinde indirmiştimmesela. _________________
, seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
|
| 29 Mar 2008, 11:42 | |
 |
| RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | mininova da o kadar cok % 98 de kaldımki  Orası public yani halka açık bir site. Indiren hemen kaçar. Sende ole yapmadınmı  Paralı yada ozel üyelik alan siteler var referanslı. Oralarda kaçma olmaz  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
|
| 29 Mar 2008, 13:42 | |
 |
|