|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 13 Mar 2010, 20:01
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
|
 Re: öneri...+rep
geçen -rep verdiğim için banlanmıştım bi siteden rep im çoook coşmuştu verdiğim seriliyo verdiğim seriliyo 

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4 http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html
|
| 13 May 2008, 21:45 |
|
 |
|
eyüp
Samuray
|
Bence böyle çok iyi devamını dilerim TrFighters şimdiye kadar kullandığım en kolaylaştırılmış site ve çok oyun içeriği olan daha yoruma gerek yok bence rep'te eksik olsun.

|
| 13 May 2008, 21:52 |
|
 |
|
blizzart
Samuray
Kayıt: 26 Kas 2008, 16:52 Mesajlar: 1238 Konum: Limon Bahçesi :)
|
+rep'mi :S .. Asla! bari burada olmasın,Afedersiniz ama gördüğüm rep sistemli forumlarda insanlar aç köpekler gibi rep istiyorlar..Daha da kötüsü repi fazla olanlar rep veririm diyerek eskiden zencilere yapıldığı gibi 2.sınıf insan yerine koyuyorlar.Rep 1 insanlık ayıbının etkenidir.
_________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
|
| 27 Kas 2008, 19:45 |
|
 |
|
kyo87
Samuray
|
rep verince ne oluyor abi para gibi biseymi bu ?
_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
|
| 28 Kas 2008, 20:54 |
|
 |
|
blizzart
Samuray
Kayıt: 26 Kas 2008, 16:52 Mesajlar: 1238 Konum: Limon Bahçesi :)
|
Bazıları para edicek şeyleri rep le takas ediyorlar ve paylaşım yapınca rep kasanıorsun
_________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
|
| 28 Kas 2008, 21:13 |
|
 |
|
ahito
Samuray
|
Bu konunun kapandığını sanıyordum. ''Rep'' denen şey site düzenine zarar veriyor. Ayrıca saygınlık ''rep seviyesi'' ile belirlenmez. En iyi örneğide bizim sitemizdir. Bu tür saçma uygulamaların sitemizde yerinin olmadığına kanaat getirmiştik...

Death Note - Live Action Trilogy
|
| 06 Ara 2008, 11:06 |
|
 |
|
KanGüncesi
Yönetici
|
rap buraya uğramaz gençler paylaşım kadar önemli şeyler var eski üyelerimiz bilir dünya kadar da paylaşım yapsa kendini insan kaybederse biz o adamı sileriz kendimizden görmeyiz bizim rapimiz yazdığınız yorumlarda yardımınızdan kişinin efendliğinden geçer bunları yapabilen fari rapliğe aday bize zaten
| 18 Ara 2008, 21:39 |
|
 |
|
mksubzero
Ninja
|
Bana göre +rep uygulaması çok saçma. Ben bu olayla çok karşılaştım. Ben Dragon Fable oynuyorum. Bir ara Dragon Fable'ın hilelerine bakıyordum. Aynen şöyle bir başlık gördüm: "+50 rep verene Draghon Coins hilesini söylerim". Rep isteyen üyedeki rep sayısı çok fazla. Herkes +rep veriyor. Fakat ortada hiç paylaşım yok. O üyenin mesajlarına baktım. Belki iyi paylaşımları vardır diye baktım. Ortada çok az paylaşım var. Fakat üyede 500-600 rep var. 
|
| 03 Oca 2009, 22:24 |
|
 |
|
punisher305
Yardımcı Moderator
|
bence +rep olayı sitenin asilliğini bozar arkadaşlar

|
| 04 Oca 2009, 14:19 |
|
 |
|
moliver
Uzman
|
aigin yazdı: geçen -rep verdiğim için banlanmıştım bi siteden rep im çoook coşmuştu verdiğim seriliyo verdiğim seriliyo  cidden iyi demişin  rep muhabbetine gelince mksubzero ya katılıyorum  zaten net ortamında oyle rep kullanan forumları görüyoruz.tamamen paylaşımdan uzak, boş bir forum olarak kalıyorlar.
| 04 Oca 2009, 14:45 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|