|
Zaman: 22 Mar 2010, 03:54
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
TheCrow
Samuray
Kayıt: 15 May 2007, 19:00 Mesajlar: 1593 Konum: orda, burda, şurda
|
 öneri...+rep
Arkadaşlar sitede +rep sistemi olursa daha iyi olur bence ama sadece bir "öneri" ama olsa iyi olur bence 
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır XBOX360 Bölümüne başlık açmadan mutlaka okuyun
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
"Hello, My Name is Andy, and this is my avatar." -Andy Kaufman-
|
| 07 Kas 2007, 16:24 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4249 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
Bu sistem bu sitede asla olmaz, hatta olmamalı!!!!!! Tamamiyle karsı cıktıgım diger forumlarda karsısında durdugum bir yapı bu +rep sistemi!!!!
Cogu kiside moderatorlerinden adminlerine kadar aynı fikirde sanırım bende!!!!!
Sen neden +rep istiyorsun. yani kazanımı nedir bu rep lerin ben yıllardır anlamadım!!!!!!
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 07 Kas 2007, 17:20 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
bence forum için yararlı birşey ama siz bilirsiniz..üyelerin saygınlığını belirlemek için güzel bir şey bence.
_________________ Megauploaddan Dosya İndirmek Video Çekme Programı [Hypercam] PSX Oyunları Nasıl CD'ye Yazılır XBOX360 Bölümüne başlık açmadan mutlaka okuyun
“Zihne takmak için alınmayan kuşak; sadece düşmemesi için donu tutmaya yarar.” (Yüksel Yılmaz)
|
| 07 Kas 2007, 17:22 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
rep = saygınlık ?
daha bisey yazmıyorum!!!!!!
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 07 Kas 2007, 17:42 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Rep le saygınlık arasında bir bağlantı var şüphesiz ama rep olayını forum olarak biz benimsemiyoruz. Başlıklarda rep verin gibi saçma şeyler görmek istemiyoruz. Bu yüzden rep sistemi bizde yok...
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 08 Kas 2007, 11:19 |
|
 |
|
SFhastasi
Samuray
|
|
| 08 Kas 2007, 13:28 |
|
 |
|
spider_07
Kara Kuşak
|
rep bence tamamen bir saçmalık bencede olmamalı
|
| 08 Kas 2007, 15:45 |
|
 |
|
Haggar
Moderator
|
rep denilen olay forum rüşveti gibi birşey oluyor.
samimiyetsiz.
forum mantığı;bildiğini anlat, bilmediğini sor.
yani en azında ben böyle kullanıyorum.
forumlara başka anlam yükleyen arkadaşlara tavsiyem; biraz dışarı çıkın, temiz hava alın, yolda kız falan kesin. faydası olur.
bana katılanlar +rep versin :)
|
| 08 Kas 2007, 16:05 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
rep veremiyorum haggar!!!!! bi kucak dolusu sevgi versem!!!! (bu daha samimi oldu galiba  )
|
| 08 Kas 2007, 18:02 |
|
 |
|
TheCrow
Samuray
|
Doğru söylüyorsunuz,bencede aslında rep gereksiz...biraz düşündükten sonra banada gereksiz geldi
|
| 08 Kas 2007, 20:05 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|