|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 07:51
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
_DarkSypro_
Siyah KuÅŸak
|
Yahu Arkadaşlar Böle bir oyun var zaten KOFDOM Satanic Battles ben bayılıyorum b oyuna çok süper bi oyun içinde Street Fighter, Samuray shadow, King of fighters ve mortal combat'tan karakterler var ben kesinlikle tavsiye ediyorum Ryu ve ken bu oyunda resmen uçuyolar müthiş kombolar müthiç megalar gizli ölümler bence süper bi oyun...
|
| 05 Oca 2008, 00:02 |
|
 |
|
sabriyurga
Samuray
|
kardeş linki warmı onun?? ve tekkendeki adamalr yokmu??
|
| 05 Oca 2008, 09:36 |
|
 |
|
_DarkSypro_
Siyah KuÅŸak
|
Ya linki var ama Tekken Karakterleri Yok ki olmazda zaten çünkü KOF oyunu olsun SF olsun bunlar iki boyutlu ve çok seri oyunlar motal combatta öle ama Tekken 3D bir yun ve KOf kadar seri değil yani bi poul ile ryu kapışsa Poul un hiç şansı yok:D biliyorum iyi karakterler de var ama oyun seri değil...bu yüzden koymadılar sanırsam karakterleri oyuna arama yerine KOFDOM Satanit Battle yaz çıkıyo oyun 4 seri sen 1.sini indir...
|
| 05 Oca 2008, 22:41 |
|
 |
|
Sphynxinator
Samuray
Kayıt: 16 Mar 2007, 20:04 Mesajlar: 2351 Konum: Antalya        Oyunu: Carmageddon
|
_DarkSypro_ yazdı: Ya linki var ama Tekken Karakterleri Yok ki olmazda zaten çünkü KOF oyunu olsun SF olsun bunlar iki boyutlu ve çok seri oyunlar motal combatta öle ama Tekken 3D bir yun ve KOf kadar seri değil yani bi poul ile ryu kapışsa Poul un hiç şansı yok:D biliyorum iyi karakterler de var ama oyun seri değil...bu yüzden koymadılar sanırsam karakterleri oyuna arama yerine KOFDOM Satanit Battle yaz çıkıyo oyun 4 seri sen 1.sini indir...
Tekken Advance, 2 boyutlu Tekken oyunudur.
|
| 05 Oca 2008, 22:46 |
|
 |
|
_DarkSypro_
Siyah KuÅŸak
|
Sphynxinator yazdı: _DarkSypro_ yazdı: Ya linki var ama Tekken Karakterleri Yok ki olmazda zaten çünkü KOF oyunu olsun SF olsun bunlar iki boyutlu ve çok seri oyunlar motal combatta öle ama Tekken 3D bir yun ve KOf kadar seri değil yani bi poul ile ryu kapışsa Poul un hiç şansı yok:D biliyorum iyi karakterler de var ama oyun seri değil...bu yüzden koymadılar sanırsam karakterleri oyuna arama yerine KOFDOM Satanit Battle yaz çıkıyo oyun 4 seri sen 1.sini indir... Tekken Advance, 2 boyutlu Tekken oyunudur.
bak işte bunu bilmiyordum  mugen Yapan Abilerim var sitede moliver gibi onlara söle onlar hallederler ama kofdom çok güzel bi oyun ben şahsen KOFDOM'un içine karakterleri değiştirmeden yanlarına tekken karakterlerini koysunlar daha güzel olur çünkü KOFDOM'un karakterleri çok bomba  en son ben geçen sene indirdim KOFDOM'u şimdi linkler hala ayaktamıdır bilemem...
|
| 05 Oca 2008, 23:47 |
|
 |
|
mikatokushi
Mavi KuÅŸak
|
yama türü bişey olabilir
kendi çapımda patherim
fotoğraflarımızla yaparız adıda hazır
tekken TR
|
| 13 Oca 2008, 00:15 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
mikatokushi yazdı: yama türü bişey olabilir kendi çapımda patherim fotoğraflarımızla yaparız adıda hazır tekken TR
bu bir reklam olmasın, trfighters oyunu diye millete başka bir sitenin oyununumu yaptıracaksın. çok komik  ve çok acayip bir durum bu 
_________________ PSN: leventk
|
| 13 Oca 2008, 11:37 |
|
 |
|
commodore_64_35
Kahverengi KuÅŸak
|
ne ? 
|
| 14 Oca 2008, 15:25 |
|
 |
|
tariktigli123
Samuray
|
 Re: trfighters oyunu
Arkadaşlar üye adlarıyla karekter yapalım,çok zor ama.
_________________ NOOB SAİBOT SHUJİNKO ERMAC RAİDEN BLAZE
|
| 25 Åžub 2009, 20:11 |
|
 |
|
olcer156
Samuray
|
 Re: trfighters oyunu
tariktigli123 yazdı: Arkadaşlar üye adlarıyla karekter yapalım,çok zor ama. Katılmak isteyen herkes kendi karakterini yapsa daha kolay olur  tabi önceden belirlemek lazım yoksa herkes ryu ken olmasın 
| 02 Mar 2009, 20:01 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|