Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:32

Search this topic:
Go to page 1, 2  Next
 Silinen konu 
Author Message
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Post Silinen konu
Silinen mesaj

Last edited by tikli on 17 Feb 2008, 11:20, edited 1 time in total.

17 Feb 2008, 11:11
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

ÅŸerefsiz herifler yaw.
olacak iÅŸ deÄŸil.
paylaşım için teşekkürler.hernekadar sevinçli bi paylaşım olmasada...

17 Feb 2008, 11:17
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

pardon siteyi yalnıs yazdım düzelttim şimdi bakın ne yapmıslar şerefsizler

17 Feb 2008, 11:20
Profile
Ninja
Ninja

Onlar da ölecek bir gün nasılsa, cezasını orada bulacaklar merak etmeyin. :-) Söylüyecek söz bulamıyorum.... :x

17 Feb 2008, 11:31
Profile ICQ YIM WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Post Abartmayalım
İnsan oğlu çiğ süt emmiş.Böylesi ve hatta daha da betteri var.Biileri zaten oraya ulaşmıştır bile Türkiye CrackWares forum sayıfalarına mesajınızı yazın ve sonucu görün.
Sonuç olarak hacklemek gerçek anlamda bir çözüm değil.Hem onların yapacakları sadece kendi zararlarınadır.Bu basit şeylerle kendi yaratıcıılarına galip geleceklerini mi düşünüyorlar?Doğrusu onlar mağlup olanlardandır.

Sağlıcakla...

17 Feb 2008, 11:42
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Onlar da ölecek bir gün nasılsa, cezasını orada bulacaklar merak etmeyin. :-) Söylüyecek söz bulamıyorum.... :x

aynen katılıyorum bu o......çocuklatı birgün nasıl olsa bunun cezasınıçekecekler :x :x :x :-x :-x :-x :-x

17 Feb 2008, 11:48
Profile
Saiyan
Saiyan

Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...

Last edited by aigin on 17 Feb 2008, 12:48, edited 1 time in total.

17 Feb 2008, 12:11
Profile WWW
Süper Moderator
Süper Moderator

SAçma sapan konu acmayın arkadasım. Allah kelimesinin yazılıs sekli ya "allah" tır yada ibranıceden ingilizceye gecmis hali ile "elah" tır. Alah kelimesi birsey ifade etmiyor. Siteye girerseniz anlarsınız. Filipinler kaynaklı bir site. Filipinlerde Mindanao adasında bulunan "Alah Valley" (Alah VAdisi) ne atfen yapılmıs bir site. Kadın ticaretinin korsanlar zamanında yaygın oldugu bilinen bir adaymıs eskiden. Ayrıca filipinlerin % 90 ının musluman oldugunuda dusunursek böyle provakatif davranısların hiçte hoş degil

Şimdi şu konuya ya kilit koyun yada hicbirsey yazmayın. Tikli açtıgın konuların % 80 nini begenmiyorum hatta tasvip etmiyorum. Bilgisizce cahilce davranmanın anlamı yok!!!!! Olsa bile ozaman tüm musluman alemi olarak toplanalım boyle her üdügü belirsiz siteler icn zamanımızı harcayalım. Sonra toplum neden gelismiyor. İste bu yuzden agzınıza atıyorlar br kemik siz onla ugrasırken diger yandan vatan gdiiyor. Aynısı youtube sacmalıgında oluyor.

Bir geri zekalı (hatta akıllımı desem) gavur dölü ortaya ataturk yada dinimiz hakkında video atıyor. Sonra binlerce türk arkasndan haftalarca kufur yazıları yasatmayız yazılar gibi klavye delikanlılıgından oteye gecemicek davranıslar sergiliyorlar. galeyana helen bir millet oldugumuzu bildikleri icin bu tür seyler haftalarca bizi mesgul ediyor, onlar ise arkalarına yaslanmıs gülüyorlar. Nelerle ugrasıyoruz. Banane adam ne site yapmıssa ya bu kadar memleket meselesi varken birde bu 0-6 yas aralıgı ürünü olan seylerlemi ilgilencez

Bırakın bu tür oyalanma taktiklerini. Gercekten vatan millet icin birsey yapacaksanız kendinizi bilime adayın. tarih boyuncada mevcut teknolojiiyi yakalamayam devletler hep yokolmustur. en yakın kanıtı Osmanlı. Osmanlı bu yuzden cokmedimi. Millet matbaa ile basarken biz hala elle yazıyorduk, millet tüfek nizam tertibat kusanmısken biz hala ordunun onunde ölümüne savasa giden "Garipler" taburu ile övünürdük

Neyse konu nerden nereye geldi. Taze beyinlerinizi bu tür seyler için yormayın. Açacagınız konuyuda önce bir arastırın!!!!

17 Feb 2008, 12:16
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

17 Feb 2008, 12:24
Profile
Süper Moderator
Süper Moderator

Yayınlama ozaman. baska sitelerin çöp kutusumuyuz biz. Nerde UFO vari konular var burada açılıyor. Bu forumda boyle konular açamazsınız. Başka sitelerinde artıklarını istemiyoruz burada. Politika, din, sex konuları forumda açılmaz bu sekilde kuralımız mevcut.

Konuyu nerden aldıgını biliyorum. Formatına kadar almıs buraya koymussun. Ama aldıgın iste bir hacking sitesi yani orada yayınlanan seyler 1 hafta icinde yapılır. Ne sanıyorsun bizi baska bir hacking sitesi mi. Bunu forumda kim yapacak yada bu amacla kurulmus bir forummuyuz. iyi ozaman "hacklemek istediginiz siteler" bolumunude açalım siteye. Biz oyun sitesiyiz!

TheCrow Kitle Åžu konuyu!!!!!

17 Feb 2008, 12:28
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next