Last edited by tikli on 17 Feb 2008, 11:20, edited 1 time in total.
17 Feb 2008, 11:11
kuÅŸ
Kara KuÅŸak
zaten şu anda siteye ulaşılmıyor.
ÅŸerefsiz herifler yaw.
olacak iÅŸ deÄŸil.
paylaşım için teşekkürler.hernekadar sevinçli bi paylaşım olmasada...
pardon siteyi yalnıs yazdım düzelttim şimdi bakın ne yapmıslar şerefsizler
17 Feb 2008, 11:20
TheCrow
Ninja
Onlar da ölecek bir gün nasılsa, cezasını orada bulacaklar merak etmeyin. Söylüyecek söz bulamıyorum....
17 Feb 2008, 11:31
gok408
YeÅŸil KuÅŸak
Abartmayalım
İnsan oğlu çiğ süt emmiş.Böylesi ve hatta daha da betteri var.Biileri zaten oraya ulaşmıştır bile Türkiye CrackWares forum sayıfalarına mesajınızı yazın ve sonucu görün.
Sonuç olarak hacklemek gerçek anlamda bir çözüm değil.Hem onların yapacakları sadece kendi zararlarınadır.Bu basit şeylerle kendi yaratıcıılarına galip geleceklerini mi düşünüyorlar?Doğrusu onlar mağlup olanlardandır.
Sağlıcakla...
17 Feb 2008, 11:42
rappmania
YeÅŸil KuÅŸak
TheCrow wrote:
Onlar da ölecek bir gün nasılsa, cezasını orada bulacaklar merak etmeyin. Söylüyecek söz bulamıyorum....
aynen katılıyorum bu o......çocuklatı birgün nasıl olsa bunun cezasınıçekecekler
Last edited by aigin on 17 Feb 2008, 12:48, edited 1 time in total.
17 Feb 2008, 12:11
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
SAçma sapan konu acmayın arkadasım. Allah kelimesinin yazılıs sekli ya "allah" tır yada ibranıceden ingilizceye gecmis hali ile "elah" tır. Alah kelimesi birsey ifade etmiyor. Siteye girerseniz anlarsınız. Filipinler kaynaklı bir site. Filipinlerde Mindanao adasında bulunan "Alah Valley" (Alah VAdisi) ne atfen yapılmıs bir site. Kadın ticaretinin korsanlar zamanında yaygın oldugu bilinen bir adaymıs eskiden. Ayrıca filipinlerin % 90 ının musluman oldugunuda dusunursek böyle provakatif davranısların hiçte hoş degil
Şimdi şu konuya ya kilit koyun yada hicbirsey yazmayın. Tikli açtıgın konuların % 80 nini begenmiyorum hatta tasvip etmiyorum. Bilgisizce cahilce davranmanın anlamı yok!!!!! Olsa bile ozaman tüm musluman alemi olarak toplanalım boyle her üdügü belirsiz siteler icn zamanımızı harcayalım. Sonra toplum neden gelismiyor. İste bu yuzden agzınıza atıyorlar br kemik siz onla ugrasırken diger yandan vatan gdiiyor. Aynısı youtube sacmalıgında oluyor.
Bir geri zekalı (hatta akıllımı desem) gavur dölü ortaya ataturk yada dinimiz hakkında video atıyor. Sonra binlerce türk arkasndan haftalarca kufur yazıları yasatmayız yazılar gibi klavye delikanlılıgından oteye gecemicek davranıslar sergiliyorlar. galeyana helen bir millet oldugumuzu bildikleri icin bu tür seyler haftalarca bizi mesgul ediyor, onlar ise arkalarına yaslanmıs gülüyorlar. Nelerle ugrasıyoruz. Banane adam ne site yapmıssa ya bu kadar memleket meselesi varken birde bu 0-6 yas aralıgı ürünü olan seylerlemi ilgilencez
Bırakın bu tür oyalanma taktiklerini. Gercekten vatan millet icin birsey yapacaksanız kendinizi bilime adayın. tarih boyuncada mevcut teknolojiiyi yakalamayam devletler hep yokolmustur. en yakın kanıtı Osmanlı. Osmanlı bu yuzden cokmedimi. Millet matbaa ile basarken biz hala elle yazıyorduk, millet tüfek nizam tertibat kusanmısken biz hala ordunun onunde ölümüne savasa giden "Garipler" taburu ile övünürdük
Neyse konu nerden nereye geldi. Taze beyinlerinizi bu tür seyler için yormayın. Açacagınız konuyuda önce bir arastırın!!!!
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Yayınlama ozaman. baska sitelerin çöp kutusumuyuz biz. Nerde UFO vari konular var burada açılıyor. Bu forumda boyle konular açamazsınız. Başka sitelerinde artıklarını istemiyoruz burada. Politika, din, sex konuları forumda açılmaz bu sekilde kuralımız mevcut.
Konuyu nerden aldıgını biliyorum. Formatına kadar almıs buraya koymussun. Ama aldıgın iste bir hacking sitesi yani orada yayınlanan seyler 1 hafta icinde yapılır. Ne sanıyorsun bizi baska bir hacking sitesi mi. Bunu forumda kim yapacak yada bu amacla kurulmus bir forummuyuz. iyi ozaman "hacklemek istediginiz siteler" bolumunude açalım siteye. Biz oyun sitesiyiz!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum