Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:37

Search this topic:
 Bit Pazarı Hakkında... 
Author Message
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Post Bit Pazarı Hakkında...
Madem bit pazarında sadece üyeler arası maddi çıkar göztmeksizin takas vs. işlemlerine izin var. o halde bu bölüme konu açabilmek için en az 50 mesaj gibi bir kota konulması taraftarıyım. o bölüm sadece mal satmak ve çıkar amaçlı ilanlar vermek için kullanılıyor. adam üye oluyor ve ilk mesajı bilmem ne kadara şu satılıktır! gibi ilan verip bir daha siteye de uğramıyor.

bu konuyu bir düşünün derim..
saygılar.

06 Jan 2009, 20:59
Profile WWW
Tasarımcı
Tasarımcı

Post Re: Bit Pazarı Hakkında...
Bahsi geçen tarzdaki konular zaten yasak. İlk mesajından niyeti anlaşılan böyle kullanıcıları direk banlıyorum zaten. O yüzden limit gerekmez...

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

06 Jan 2009, 22:23
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Arkadaşlar bana bi laptoop geldi hediye ama benim masaüstüne ihtiyacım var http://img24.imageshack.us/my.php?image=adszqs0.jpg sadece bi kere laptoopu açıp kapadım diye 250 lira indirim yapıyorum yanında sıfır printırda vericem 1.350 e veriyorum acil satmamda lazım full siyah ilgilelenlere resmini çekip yollayabilirim :smt009 (eyer bu açtığım konu kurallara aykırıysa şimdiden özür dilerim)

11 Feb 2009, 21:51
Profile
Saiyan
Saiyan

yine yanlış yere açmısın başlık olarak açsana neden buraya yazdın?

11 Feb 2009, 21:54
Profile
Süper Moderator
Süper Moderator

adam her yeri kirletti yaw :D silene kadar canım cıktı. soyle baska gereksiz yerlere actınmı su konunu :D

Neyse, forumda genelde satısın oldugu taraflar forumu uzun sure kullanan arkadaslar oluyor. Zaten guven veren bir kullanıcı bu süre zarfında elindeki malı kolaylıkla satabiliyor. Oyuzden dısardan gelipte daha konulara cevap yazmamıs hayat gorusunu sole bole cıkartamadıgımız arkadasların buradan satıs sansı pek yok. Cogu ornegini yasadım burada.... Limitin mustafanın dedigi gibi gerektigini sanmıyorum bende. Sonucta boyle arkadaslara mudahale ediyoruz hemen..

liger92 adlı arkadasa gelince. Satısını elden teslim diye düzeltirsen satacagından eminim. Cunku suan kusura bakma laptopuna bu sekilde talibin cıkmaz. Bunun ıcın mesela istanbuldan elden teslim gibi bir cumle sonuna koyabilirsin :-)

11 Feb 2009, 22:34
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

saol rolativity

11 Feb 2009, 22:36
Profile
Samuray
Samuray

yakdogan wrote:
Madem bit pazarında sadece üyeler arası maddi çıkar göztmeksizin takas vs. işlemlerine izin var. o halde bu bölüme konu açabilmek için en az 50 mesaj gibi bir kota konulması taraftarıyım. o bölüm sadece mal satmak ve çıkar amaçlı ilanlar vermek için kullanılıyor. adam üye oluyor ve ilk mesajı bilmem ne kadara şu satılıktır! gibi ilan verip bir daha siteye de uğramıyor.

bu konuyu bir düşünün derim..
saygılar.

katılıyorum.. su konuda 1 msjla milleti kandıran tipler bu bolume giremesin. forum-f56/satilik-gamecube-cipsiz-orjinal-tertemiz-sadece-95-tl-t28706.html

msj sayısı 100 falan olsa gayette saglam satıslar olur. ne oldugu belirsiz bu gibi tipler gelip konu acıyor, hiç dogru degil :smt011

14 Feb 2009, 13:58
Profile WWW
Siyah KuÅŸak
Siyah KuÅŸak

Sonra satış yapabilsin diye post kasmaya çalışanlar olacak..

14 Feb 2009, 14:00
Profile
Samuray
Samuray

Scorpion-SCO wrote:
Sonra satış yapabilsin diye post kasmaya çalışanlar olacak..

Onlar Direk Belli olur zaten :-)

Ama Gerek Yok Mesaj Sınırını TheScorpionun Gözü Hep Bitpazarında Zaten :-D

^_^ DallasPage ^_^Mode XL!

Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !

The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.

Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa

Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)

14 Feb 2009, 14:13
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

bence tanınmıyan kişilerin bit pazarı başlıkları silinmeli ikinci elle ilgilenen bir dünya site var oralara versinler ama bir süre forumda tanınmış kişilerin iletilerinin sayısına bakılmamalı bence
bu siteyi ticaret amaçlı kullanmak site için emek harcayan kişilere saygısızlıkdır

14 Feb 2009, 14:46
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 10 posts ]