Madem bit pazarında sadece üyeler arası maddi çıkar göztmeksizin takas vs. işlemlerine izin var. o halde bu bölüme konu açabilmek için en az 50 mesaj gibi bir kota konulması taraftarıyım. o bölüm sadece mal satmak ve çıkar amaçlı ilanlar vermek için kullanılıyor. adam üye oluyor ve ilk mesajı bilmem ne kadara şu satılıktır! gibi ilan verip bir daha siteye de uğramıyor.
bu konuyu bir düşünün derim.. saygılar.
06 Jan 2009, 20:59
TheScorpion
Tasarımcı
Re: Bit Pazarı Hakkında...
Bahsi geçen tarzdaki konular zaten yasak. İlk mesajından niyeti anlaşılan böyle kullanıcıları direk banlıyorum zaten. O yüzden limit gerekmez...
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
06 Jan 2009, 22:23
liger92
YeÅŸil KuÅŸak
Arkadaşlar bana bi laptoop geldi hediye ama benim masaüstüne ihtiyacım var http://img24.imageshack.us/my.php?image=adszqs0.jpg sadece bi kere laptoopu açıp kapadım diye 250 lira indirim yapıyorum yanında sıfır printırda vericem 1.350 e veriyorum acil satmamda lazım full siyah ilgilelenlere resmini çekip yollayabilirim (eyer bu açtığım konu kurallara aykırıysa şimdiden özür dilerim)
11 Feb 2009, 21:51
thedarktower
Saiyan
yine yanlış yere açmısın başlık olarak açsana neden buraya yazdın?
11 Feb 2009, 21:54
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
adam her yeri kirletti yaw silene kadar canım cıktı. soyle baska gereksiz yerlere actınmı su konunu
Neyse, forumda genelde satısın oldugu taraflar forumu uzun sure kullanan arkadaslar oluyor. Zaten guven veren bir kullanıcı bu süre zarfında elindeki malı kolaylıkla satabiliyor. Oyuzden dısardan gelipte daha konulara cevap yazmamıs hayat gorusunu sole bole cıkartamadıgımız arkadasların buradan satıs sansı pek yok. Cogu ornegini yasadım burada.... Limitin mustafanın dedigi gibi gerektigini sanmıyorum bende. Sonucta boyle arkadaslara mudahale ediyoruz hemen..
liger92 adlı arkadasa gelince. Satısını elden teslim diye düzeltirsen satacagından eminim. Cunku suan kusura bakma laptopuna bu sekilde talibin cıkmaz. Bunun ıcın mesela istanbuldan elden teslim gibi bir cumle sonuna koyabilirsin
yakdogan wrote:
Madem bit pazarında sadece üyeler arası maddi çıkar göztmeksizin takas vs. işlemlerine izin var. o halde bu bölüme konu açabilmek için en az 50 mesaj gibi bir kota konulması taraftarıyım. o bölüm sadece mal satmak ve çıkar amaçlı ilanlar vermek için kullanılıyor. adam üye oluyor ve ilk mesajı bilmem ne kadara şu satılıktır! gibi ilan verip bir daha siteye de uğramıyor.
bence tanınmıyan kişilerin bit pazarı başlıkları silinmeli ikinci elle ilgilenen bir dünya site var oralara versinler ama bir süre forumda tanınmış kişilerin iletilerinin sayısına bakılmamalı bence bu siteyi ticaret amaçlı kullanmak site için emek harcayan kişilere saygısızlıkdır
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum