|
It is currently 15 Feb 2012, 16:53
|
View unanswered posts | View active topics
Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! | Author | Message | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! reklamın iyisi kotusu olmaz  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 21 Jan 2009, 05:29 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Herkes yanlış anladı, ben forumumuzun reklama ihtiyacı olduğunu söylemedim. Daha çok üye getirmekten bahsediyorum.. Ben de buraya bir arkadaşım sayesinde üye olmuştum; gerçi o kullanıcımın adı chip'ti ve pasif bir kullanıcıydı (2007'den kalma) ama işte dikkat ettiyseniz ancak uzun bir süre sonra paylaşıma başladığımı görürsünüz. Ben; daha da çok, daha da çok paylaşımcıdan bahsediyorum. DipNot: Saat 05:00 olmuş ve ben hayla forumdayım  , Allah'tan evde değilim babam Kratos'un bıçaklarını alıp doğrardı valla  . _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 21 Jan 2009, 05:53 | |  | | abokral99 Kara Kuşak Joined: 11 Oct 2008, 14:25 Posts: 559 |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Çok doğru söyledi ilk mesajındada belli reklama ihtiyacı olduğunu söylemedi blizzart arkadaş Daha çok üye daha çok tanınma alsın diye açtı konuyu bence çok doğru söylüyor blizzart. _________________ PSP Oyunları için ISO>CSO veya CSO>ISO Dönüştürücü Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım) Joystik Ayarları (Resimli Anlatım) Mugen Windows Configüratör (%90 TR)
| | 21 Jan 2009, 10:55 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Teşekkürler kardeşim, ne demek istediğimi anladığın için  . _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 21 Jan 2009, 12:45 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Biz de öyle anladık; reklama ihtiyacımız olduğundan bahsetmediğini anladık, üye toplamak gerektiğini düşündüğünü anladık. Ama, kısa ve öz cevap: Eğer her yere reklam verecek olursak, birçok insan buraya gelir, ama bunların çoğunluğu da gereksiz insan olabilir. O zaman site büyük bir karmaşaya kapılır. Üye kalabalığı olur. Boşuna server parası verilmek zorunda kalınır. Kaldı ki, ben Msn'de bile reklamını yapmıyorum sitenin; tanıdığım o kadar çok bu çeşit insan var ki, siteye çağırsam, iki dakikada siteyi sohbet yerine çevirirler.
| | 21 Jan 2009, 13:37 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Gülü seven dikenine katlanmalı  , söylemek istediğini anlıyorum fakat bir süre sonra işe yarayıp-yaramayan olarak ayrılacak üyeler kendilerini göstereceklerdir. Zaten onların da üyelikleri silinir her halde. Bize lâzım olan paylaşımcı kitle. Bunları alıp diğerlerini atacağız. Acımasızca bir fikir ama forum ciddiyetini kaybetmemeli. _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 21 Jan 2009, 13:41 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Sphynxinator wrote: Biz de öyle anladık; reklama ihtiyacımız olduğundan bahsetmediğini anladık, üye toplamak gerektiğini düşündüğünü anladık. Ama, kısa ve öz cevap: Eğer her yere reklam verecek olursak, birçok insan buraya gelir, ama bunların çoğunluğu da gereksiz insan olabilir. O zaman site büyük bir karmaşaya kapılır. Üye kalabalığı olur. Boşuna server parası verilmek zorunda kalınır. Kaldı ki, ben Msn'de bile reklamını yapmıyorum sitenin; tanıdığım o kadar çok bu çeşit insan var ki, siteye çağırsam, iki dakikada siteyi sohbet yerine çevirirler. sana katılıyorum,iyi özetlemisin.blizzart senin düsünceni anladım,sonuna kadar.ama forum sitelerine girip reklam yapma geregi dogru gelmedi.nihayetinde bu site zaten cok kaliteli ve kendini ispatlamıstır.gerek yurt icinde gerekse yurt dısında bizi en iyi temsil ettigini düsünüyorum.böyle bir reklam sitenin kalitesine zarar verebilir.moderatorleriyle,uzmanlarıyla,ve paylasıma acik üyeleriyle bu site bence bir ekoldür.ama profil yerlerine bu sitenin adını koyma fikri hos bir fikir 
| | 21 Jan 2009, 13:45 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Bir üstteki yazımı oku lütfen :) .Devam edeyim. Sitemizin düşmesi olanaksız. Chatbox, radyo, rep sistemleri eklenmedi.. Yeterince ciddiyiz yani. Günlük 1 fazladan paylaşım bile güzel olmaz mı? Yılda fazladan 365 paylaşım kazanmış olacağız. Ki bir de daha fazla paylaşımcı üye olduğunu düşün.Ve biz forum forum gezmiyeceğiz ki. İlk mesajımda açıklamıştım onu zaten. İsteksiz, zorunlu üye olduğumuz forumlar için veya kullandığımız, girdiğimiz forumlar için. _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 21 Jan 2009, 13:49 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! blizzart wrote: Bir üstteki yazımı oku lütfen :) .Devam edeyim. Sitemizin düşmesi olanaksız. Chatbox, radyo, rep sistemleri eklenmedi.. Yeterince ciddiyiz yani. Günlük 1 fazladan paylaşım bile güzel olmaz mı? Yılda fazladan 365 paylaşım kazanmış olacağız. Ki bir de daha fazla paylaşımcı üye olduğunu düşün.Ve biz forum forum gezmiyeceğiz ki. İlk mesajımda açıklamıştım onu zaten. İsteksiz, zorunlu üye olduğumuz forumlar için veya kullandığımız, girdiğimiz forumlar için. ben yazarken sen benden önce davranmısın.sanırım aynı anda attık seninki bir üstte cıkmıs  .ben o yazıyı yazarken senin ustteki yazı yoktu
| | 21 Jan 2009, 13:51 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Hadi gelin, biraz daha büyüyelim! Arkadaşlar tek yapmamız gereken şu ana kadar yaptığımız gibi güzel ve kaliteli işler yapmak. Üye artışı amacımız değil ama zaten biz yere sağlam bastıktan sonra üye artışı, ziyaret artışı, paylaşım artışı, hatta taklit sitelerin artışı bile sağlanmakta :) Reklamımızı google yeterince yapıyor zaten. Google ın gözünde değerimizi artırmak için blizzart ın söylediği gibi forumlardaki profil kısmındaki web site ismini sitemiz adresini ( www.konsoloyunlari.net) yazabilirsiniz. Başka sitelerde site adresimizin yayınlanması google ın sitemize verdiği değeri artırır. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 21 Jan 2009, 13:55 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|