Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: Mavi temamız hayırlı olsun
Beğendiğine sevindim abi Aslında Photoshop'tan çok fazla anlamam ama bunları yapmak kolay oldu.Efekleme haricinde başka bildiğim şeylerde var tabiiki... Bu arada aynen,pembe tema bu foruma yakışmaz Forumda çok fazla bayan üye olsaydı düşünülebilirdi belkide bu renk tema alternatif olarak ama bayan üyede olmadığı için hiç gerek yok bu renkte bir temaya
Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :)
Yine siyah olmuş ama , neyse, hayırlı olsun yeni temamız. Ben biliyordum önceden ama uygulandıktan 2 gün sonra görebildim. Hastaydım . Umarım yeni temanın bize uğuru olur.
Bu mavi tema güzel olmuş. Çok güzel olmuş _BJK_ Şu anda bu temayı kullanıyorum.
26 Jan 2009, 13:41
denobaroxxx
Kara KuÅŸak
MAvi Tema Güzel Olmuş ama orjinalde unutlmaz ben turuncuyu biraz daha çok sevdim bu arada bjk nin yaptığı kırmızı ve yeşil çok güzel olmuş
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
@Sphynxinator Güzel yapmışsın Bu arada sen bu kısmı da editlemişsin: Farketmedim sanma O kısmı editlemeyi bende düşünmüştüm ama o anda zor gelmişti Bu arada ''Fake TrFighters Temaları'' diye bir konu açsam mı acaba?
@mksubzero Yeni temayı kullandığın belli,hemen avatar yapmışsın
Bu arada yaptığım temaları beğendiğinize sevindim
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
_BJK_ wrote:
@Sphynxinator Güzel yapmışsın Bu arada sen bu kısmı da editlemişsin: Farketmedim sanma O kısmı editlemeyi bende düşünmüştüm ama o anda zor gelmişti Bu arada ''Fake TrFighters Temaları'' diye bir konu açsam mı acaba?
@mksubzero Yeni temayı kullandığın belli,hemen avatar yapmışsın
Bu arada yaptığım temaları beğendiğinize sevindim
Sağ ol _BJK_. Aç aç, iyi olur.
26 Jan 2009, 20:30
olcer156
Kara KuÅŸak
_BJK_ Yaptığın temalara baktım gayet güzel olmuşlar profesyonelce yeşilde fena olmamış kırmızı ve pembe braz fazla cartlak ama yeşil hoş durmuş bence
_________________ , seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum