|
It is currently 15 Feb 2012, 14:34
|
View unanswered posts | View active topics
Mavi temamız hayırlı olsun | Author | Message | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Mavi temamız hayırlı olsun Forumun yeni mavi renkli teması hayırlı olsun.İşte resim:  Gösterdiğim yerden temanızın rengini istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz  Bu arada forumdaki bu yeni özelliği ilk ben farkettim sanırım  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 25 Jan 2009, 00:51 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Evet benden sonra ilk sen farkettin sanırım. Herzaman dediğim gibi yeni temada hata bulursanız bana bildirmeyi unutmayın. Sizin renkler (uzman renkleri) biraz sönük kaldı ama idare edin artık  _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 25 Jan 2009, 01:00 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Bende yeni tema hakkında konu açmayı düşünmüştüm ama sen benim bu düşüncemi yerine getirmişsin  Benim yerime konuyu açman iyi olmuş,sağolasın abi  Bu arada renklerin sönük kalmasının bir önemi yok,farketmez benim için.Ayrıca yeni temada hata bulursam bu konu başlığından bildiririm  Tekrardan yeni tema foruma hayırlı olsun,çok güzel olmuş gerçekten... _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 25 Jan 2009, 01:07 | |  | | olcer156 Kara Kuşak Joined: 04 Nov 2007, 21:35 Posts: 763 Location: İzmi® |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Mavi renk çok daha süper olmuş bence gerçekten tebrikler  _________________
, seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
| | 25 Jan 2009, 01:16 | |  | | Scorpion-SCO Siyah Kuşak Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Evet mavi renk daha hoş duruyor.. _________________
Unknown
| | 25 Jan 2009, 01:24 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Foruma biraz kış havası kattı. Daha öncede 3-4 yıl kadar mavi tonlarla yayın yaptık geriye dönüş oldu biraz. Biraz zaman geçsin varsayılan tema olarak mavi temayı seçeceğim. O zamana kadar sadece forumda takılanlar keyfini sürsün  _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 25 Jan 2009, 01:55 | |  | | evil__ryu Yeşil Kuşak Joined: 31 Oct 2008, 15:43 Posts: 85 |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun evet elinize sağlık güzel olmuş
| | 25 Jan 2009, 02:18 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Bence de çok güzel olmuş. Ulaşması da kolay olmuş, uğraştırmıyor ne güzel. Sadece sağ üst köşeden mi ulaşabiliyoruz acaba, yoksa Kontrol Paneli'nden falan da mı ulaşılabiliyor? Sadece sağ üst köşeden olsa daha iyi olur da... Kalabalığı engeller. Bir de bu renk seçme yeri sağa hizalı olsa daha iyi olur gibi sanki. Ne bileyim, fazla dikkat çekmez mesela. Uzmanların rengi de biraz sönük kalmış evet, renkleri biraz daha mora kaysa daha güzel olur aslında. Neyse. Bence iki tema da kalsın. Daha güzel olur. Sağ ol TheScorpion. Hatalar olursa bildirelim. Bu tema çok şık durmuş ama. Mesaj yazarken, "Gönder" tuşuna bastığımızda "Gönder" tuşunun etrafının sarı rengi de çok güzel olmuş. Çok şık durmuş. Mesaj yazarkenki Mesaj Paneli'nin etrafının rengi de öyle. O da aynı renk. O da şık ve güzel. Bunlara nasıl dikkat ettim bilmiyorum, ama güzel işte. 
| | 25 Jan 2009, 02:28 | |  | | aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Mükemmel! _________________
| | 25 Jan 2009, 13:02 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Mavi temamız hayırlı olsun Acaba başka tema renkleri eklenilebilir mi? Kırmızı ve Yeşil gibi mesala.Eğer böyle birşey olursa çeşit açısından çok iyi olur bence... _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 25 Jan 2009, 16:39 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|