Merhaba arkadaşlar, elinizde o eski zamanlardan kalmış, bir sonraki sayısı için merakla beklediğimiz büfelere sorup durduğumuz, hatta bir sonraki sayfasını görüpte oraya göz çevirmemek için o sayfayı kapattığımız vs vs (en azından benim öyleydi) oyun dergileri var mı? Özellikle eski GAMEPRO dergilerini arıyorum. Benim elimde bi 7-8 adet var. Dikkat ettim de bu tür dergilerle ilgili herhangi bir konu bulamadım. İnternette de çeşitli sitelerde bazı konular var ama sadece forum içi mesajlaşmalar. Herhangi bir pdf bulamadım.
Yabancı sitelerde bazı şeyler buldum. Ama çok fazla değil. Bir miktar tatmin edici. Ancak Türkçe dergilerin yerini tutmuyor.
En çok da nostalji seven biri olduğum için özellikle eski dergiler arıyorm. Bilhassa içinde PSX ile ilgili konu barındıran dergiler...
PlayStation u yeni aldığım zamanlardı. Medal Of Honor Underground çıkmıştı. Deli gibi oynuyordum. GAMEPRO dergisinde yer alan bölümünü onlarca kez okumuştum deli gibi :) Oyun çözümü de vardı bir sonraki sayısında hatta bu oyunun. En sevdiğim dergiydi GAMEPRO. Her sayfasını özenle ve çok kez okurdum. Bir gazetenin vermekte olduğu Pro Gamer dergisinide çok beğenirdim.
ARKADAŞLAR, ELİNİZDE BU VE BENZERİ DERGİLER VARSA, ÖZELLİKLE ESKİ OLANLAR, PAYLAŞIM YAPMANIZ MÜMKÜN OLUR MU? GERÇEKTEN ÇOK MİNNETTAR KALACAĞIM.
Ayrıca bugüne dek hiç bir sitede bu tür bir paylaşımın yapılmış olmaması çok ilginç bence. Çünkü bu tür dergilerin benim gibi hastası olanlar var biliyorum.
Umarım konu beklenen ilgiyi görür. Saygılar...
Güzel olur ben böyle dergileri severim ama ben bunun paylaşımını yapılmasını istediğini görüyorum daha çok bir öneri yapmışsın gibi görüyorum ve bunu yani önerilerini forum hakkında bölümünde açsan daha iyi olurdu çünki orada forum hakkındaki öneriler paylaşılıyor burada değil..
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
01 Feb 2010, 00:11
LunaticYsf
Ninja
Re: ESKİ OYUN DERGİLERİ PDF leri HAKKINDA
Madem elinde 7-8 dergi var onları da hayrına paylaş da biz de yararlanalım Sitede bir yerde eski bir Sega dergisi görmüştüm ama kim bilir nerede. Ama bende hiç dergi yok malesef sana yardımcı olamayacağım.
Scanner im maalesef açılır kapak değil o sebeple taratamıyorum maalesef
03 Feb 2010, 19:31
LunaticYsf
Ninja
Hmm tamam o zaman ben sandım ki PDF formatında deyince elindeki dergiler de PDF formatında. O zaman bu senin için daha iyi bence elinde orijinallerini bulundurmak PDF formatından iyidir. Umarım aradıklarını bulursun koleksiyonculuk zor ama zevkli bir iştir, kolay gelsin.
evet çok teşekkürler gerçekten indirilebilir. Retromagazines sitesini bir kaç gün önce keşfetmiştim ve bütün gamepro ları indiriyorum şu an. Ama en çok aradığım 1999 ile 2006 arası dönem. Bunları da şu an netten sanırım bulmak çok güç ya da yok.
04 Feb 2010, 21:31
Nero(The Kid)
Beyaz KuÅŸak
Dostum o dönem bana da lazım.Ben şu an için bulamadım ama bulursam haber veririm.
05 Feb 2010, 12:05
oxygene85
Acemi
Evet Psx ve Ps2 yi en çok ilgilendiren ve benim oyun manyağı olduğum dönem. Düzgün bi scanner olsa seve seve paylaşırdım elimdeki dergileri
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum