|
It is currently 15 Feb 2012, 16:57
|
View unanswered posts | View active topics
Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız | Author | Message | | phantom1905 Acemi Joined: 12 Dec 2008, 21:34 Posts: 1 |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız street fighter 2 ps2 oyununun yayınlanmasını acil istiyorum ateri salonlarındaki olanı ilk cıkanı acil lütfen gm yayınla su oyunu ama duzgun calıssın
| | 20 Dec 2008, 20:53 | |  | | CReeZY_1989 Acemi Joined: 20 Dec 2008, 23:48 Posts: 2 |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız ben regal xp nin rar şifresini istiyorum girmediğim yer kalmadı ama bulamadım yardım edersenizz sevinirimm
| | 21 Dec 2008, 01:54 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız www.trfighters.com ama bunun sormanın yeri burası degil. _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 21 Dec 2008, 02:41 | |  | | mf_gangsta Siyah Kuşak Joined: 27 Jan 2009, 17:37 Posts: 351 Location: İzmir |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız Benim EMULATÖR:PROJECT64 + MORTAL KOMBAT TRİLOGY + MORTAL KOMBAT MYTHOLOGİES (AYNI PAKETİN İÇİNDE VE SADECE BOYUTU 25 MB) olabilr mi ? Kendi Uploadım dır sitede aradmı böyle bir paylaşım yok ayrı ayrı verilmiş bu oyunlar ama ben bi yerde topladım ama dosyada şifre yok koymayı bilmiyorum?  _________________ Mortal Kombat Sub-Zero Mythologies + Trilogy ''İNDİR'' Street Fighter Karakterleri ''İNDİR'' (M.U.G.E.N CHAR)

| | 05 Apr 2009, 11:31 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız Bir başlığa cevap yazmadan önce son mesajın tarihine bir bak önce... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 05 Apr 2009, 17:14 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız Hani sabit başlık ya, ondan yazmıştır belki.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 05 Apr 2009, 18:59 | |  | | aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız Sadece bu değil birkaç tane daha başlık vardı burda uyarıldı _________________
| | 05 Apr 2009, 19:04 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız Zaten ben de uyarmıştım. Daha önce de başka biri tarafından uyarıldığını bilmiyordum. Neyse konuyu dağıtmayalım.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 05 Apr 2009, 19:10 | |  | | mf_gangsta Siyah Kuşak Joined: 27 Jan 2009, 17:37 Posts: 351 Location: İzmir |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız Ya tamam zaten scorpion uyardı özür dilerim yazmam bi daha.Ama konu sabit saibot'un dediği gibi.Neyse düşündüzümü yada baktınız mı söylediğim şeye? _________________ Mortal Kombat Sub-Zero Mythologies + Trilogy ''İNDİR'' Street Fighter Karakterleri ''İNDİR'' (M.U.G.E.N CHAR)

| | 06 Apr 2009, 15:13 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımları yazınız ileti226252.html#p226252anasayfaya alabilirsek iyi olur mustafa. İyi bir paylasım olacagından eminim. Düzenleme gerekirse düzenlersin ben arada girebiliyorum malum askerlik  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 26 Apr 2009, 14:40 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|