Forumda Ara:
It is currently 13 Feb 2012, 23:33

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Next
 Anasayfada yayınlanmasını istediÄŸiniz paylaşımları yazınız 
Author Message
Tasarımcı
Tasarımcı

Post Anasayfada yayınlanmasını istediÄŸiniz paylaşımları yazınız
Foruma eklediğiniz oyunları, videoları, dökümanları, yazıları, haberleri vb şeylerin anasayfada yayınlanmasını istiyorsanız bu başlıkta yazınız. Paylaşımlarınızın anasayfada yayınlaması 1000lerce kişinin yazınızı okuması manasına geliyor. Bu yüzden bu başlıkları çok özenli hazırlamanızı rica ediyorum. Yayınlanmasını istediğiniz başlığın linkini vermeniz yeterli. Paylaşımı ekleyen kişinin nicki anasayfada yazılır. Editorler olarak biz (TheScorpion, blackNight, Anacron, calkan) gerekli düzenlemeyi yaparak anasayfaya eklemeyi yaparız.

Başlıkların anasayfada yayınlanması için aşağıdaki nitelikleri taşıması gerekiyor.

1- Anasayfada yayınlanacak içerik site içeriğiyle ilgili olmalıdır. Yani dövüş oyunları ile ilgili olmalı. İstisna olarak Animelerde anasayfada yayınlanabilir.

2- Paylaşım bir oyun ise mutlaka dövüş oyunu olmalıdır ve daha önce sitede yayınlanmamış olmalıdır. Kendiniz upload ettiyseniz site adresini dosya şifresi olarak kullanmalısınız.

3- Paylaşım bir haber ise tarihi yeni olmalıdır. Yani 1 ay önce çıkan bir haberi anasayfada yayınlayamayız :wink:

4- Paylaşım bir döküman, türkçe çeviri, altyazı vs gibi bir içerik ise paylaşımı yapan kişi bu yazıyı kendi yazmış olmalıdır. Yani başka sitelerden alıntı yapılan yazıları anasayfada yayınlayamayız.

5- Paylaşım bir video ise üzerinde bir reklam olmamalıdır. Ya da kapatılabilecek düzeyde bir reklam olmalıdır. Örneğin gamespot.com adresinden alınan videolardaki reklamları kapatabiliyoruz.

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

26 May 2006, 22:14
Profile WWW
Samuray
Samuray

iyi ve büyük bir gif arşivi yayınlanabilir oyun karakterlerine dair ana sayfada üstüne gelip kaydetilmiycek şekilde yapılabilirse bu arşivi oluşturulabilir herhalde diye düşünüyorum

03 Jun 2006, 23:25
Profile WWW
Acemi
Acemi

ben NeoGeo Battle Colliseum'un Rapidshare linklerini ilgili topic e ekledim (önceden torrent dosyası mevcuttu)...

rapidshare e upload eden ben değilim bu nedenle şifre koyulamadı..
umarım Ana sayfaya eklersiniz :D

link:
http://www.trfighters.com/forum/viewtopic.php?p=46238#46238

16 Jul 2006, 02:36
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

kof 94'den 200^3'e kadar kendı uploadım ındırmesı cok kolay tawsıye edıyorum herkese

www.trfighters.com/icerik/konu.php?t=76

16 Jul 2006, 18:42
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

king of fighters indirmek için en kolay ve en basit setupları kendi uploadım.
www.trfighters.com/icerik/konu.php?t=76

26 Jul 2006, 14:21
Profile WWW
Banlandı
Banlandı

arkadaşlar aktif olarak ana sayfa eklemeleri bende olduğu için yukarıdaki kriterlere uyan dosyalarınızı linklerini bna pm yoluyla iletebilirsiniz ve ufak bir isteğim daha oyunun giriş ekranı karakter ekranı ve dövüş sırasındaki bi fotosunu verirseniz sewinirm ayrıca anime düşünüyorsanız animedende giriş ve anime içi 2 görüntü almamız yeterli olacaktır toplamda 3 resim olacak ve oyun linki yada anime ama mutlaka şifre www.trfighters.com olacak şifresiz olanları lütfen bildirmeyiniz 8)

09 Nov 2006, 18:05
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

benim tekken:mishia clan videosu eklenebilirmi acaba?

04 Dec 2006, 22:33
Profile
Tasarımcı
Tasarımcı

benim tekken:mishia clan videosu eklenebilirmi acaba?

Video içinden ekran görüntüleride eklersen yayınlanabilir arkadaşım.

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran

04 Dec 2006, 22:36
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

05 Dec 2006, 20:21
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Sega saturn için dövüş oyunları yayaınlamayı talep ediyorum.Şu anda kof97 yi upload ettim ve sega saturn için diğer dövüş oyunları da sırada.Psx varken niye sega saturn diyeceksiniz.Çünkü epsxe oyunların müziklerini açmıyor.Sega saturn de ise müzikler açılıyor.

27 Dec 2006, 15:08
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 135 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Next