Ellerinize sağlık
arkadaşlar siteyi çok beğendim desing de emeği geçen herkeze tşkler ayrıca ortamda güzel paylasımlara diyecek tek bir kelime yok yeni üye oldum çok beğendim herkeze bol paylaşımlar
saygılar
dark0045
24 Feb 2007, 17:48
kuş
Kara Kuşak
beğenmene sevindim.
zaten senin gibi üye olup bırakamayan çok kişi vardır...(mesela ben)
paylaşımlarını bekliyorum.
netin açık olsun
mesela ben de öle bu siteyi rasgele google ye full oyun yazdım 3-4 sayfada bu sitenin ismi geldi girdim ilk önce küçük dövüş oyunları çıktı sonra üyelik almak istedima ama aktivasyon kodu msn me bi türlü gelmemişti gittim yeni msn aldım onla bu raya üyelik aldım şimdi deneme modum ve çok mutluyum ama bi konu war msn üyeliğimdeki msn yi değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum çünkü benim gerçek msn mi kullanan bi üye war mış bu sitede ondan yalan msn ile üyeyim ama değiştirebilirlerse yardımcı olsunlar he sende yalan msn ile üye olmasydın çünkü msn ne çok önemli haberler geliyo mesela oyun haberleri son uploadlar felan ben ne yazık ki bunkarı kaçırıyorum
_________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
24 Feb 2007, 17:59
HoLoC4uST
Yeşil Kuşak
bende rast gele buldum google da stf ile ilgili bişi arıodum iyikide bulmulum
24 Feb 2007, 22:25
kuş
Kara Kuşak
ne tesadiüf bende googledan buldum bu siteyi.ve ben tekken 3 arıyodum pc için.
Joined: 21 Jan 2006, 23:43 Posts: 413 Location: Acılı Adana
googlede olmasa işler kesat
Trfighters güzel sitedir Number one alanında
27 Feb 2007, 12:57
ChN
Mavi Kuşak
abi ağlıycam mutluluktan yaa
yemin ediyorm.
emeği geçen herkezden Allah razı olsun
çok mutluym çok hep böle sğlam içerikli bi site aramıştım
Türkçe olması da gurur verici
Allah Nazardan saklasın diorm yok böle bi yer
04 Jan 2008, 19:34
DeViLL
Mavi Kuşak
Site çok süper olmus ya Ellerinize sağlık
beyler site süper Bu siteyi yapandan ALLAH razı olsun Süper olmus çok işimize yarıor konular teşekkürler inşALLAH sitenin devamı gelir
13 Jan 2008, 15:25
msen1981
Siyah Kuşak
bencede süper bir site bir çok oyun indirdim buradan emeği geçen herkesin eline sağlık ne diyelim bir çok şey öğrendim buradaki üye olan arkadaşlardan bir yorum yazıyorsun hemen karşılığını alıyorsun saolasın rolativity
_________________ Bacimin örtüsü batmissa zalimin gözüne, Billah acirim tükürüge,tükürsem yüzüne, Medeni olmak açmaksa bedeni, Desenize hayvanlar bizden daha medeni
site bencede rakipsiz bir sitedir .. Türkiyede bu kadar detaylı başka bir site yok .. üstelik millet yurtdışında 4 dolanır iso sitesi iso donwload edebileceğim yer diye .. tr fighters ayrıca tam bir iso sitesi gibi .. psx,ps2 ve ps3 oyunları ile .. emulatörlere değinmiyorum bile .. her türden emülatör ve oyunlarıda mevcut ..
_________________ I will never forget the day, I held your hand, The moment you crossed them
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum