|
It is currently 15 Feb 2012, 15:34
|
View unanswered posts | View active topics
| Author | Message | | Metality Uzman Joined: 24 Jul 2005, 18:48 Posts: 369 | Beyler repleri unutmayalım, emeğe saygı: Çoğu başka yerden kopyala- yapıştır yapar, emeğe saygı isterler: ) "copy-pastene sağlık" denmeli
Teraziye tıkla: tıklamıyorum ya, zorla mı
Rep usulü forumlardan nefret ediyorum. _________________ http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com
| | 09 Nov 2007, 02:45 | |  | | TheCrow Ninja Joined: 15 May 2007, 20:00 Posts: 1709 | yahu sadece son yazdığın mesajı silebiliyorsun,ben başlığı sileceğim ama böyle bir imkan yok!Adminler silebilimi acaba?silerseniz sevinirim _________________
| | 09 Nov 2007, 17:29 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Silinmesi gereken bir başlık değil. Silersek başkasıda aynı başlığı açabilir... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 09 Nov 2007, 19:08 | |  | | venom Ninja Joined: 25 Mar 2006, 15:26 Posts: 2260 Location: izmir | nefret ediyorum ve rep sistemi olan sitelerin hiçbirine girmiyorum
eminim böyle bir sistem olmadığı için burayı seven çok kişi var... _________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
| | 10 Nov 2007, 14:39 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | venom wrote: nefret ediyorum ve rep sistemi olan sitelerin hiçbirine girmiyorum
eminim böyle bir sistem olmadığı için burayı seven çok kişi var...
+1  (parmak kaldırıyorum, Ben  ) _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 10 Nov 2007, 17:04 | |  | | ahito Siyah Kuşak Joined: 18 Aug 2007, 18:23 Posts: 435 Location: Grand Line | Ne +'sı ne rep'i ya  Forum kirliliğinden başka bişey değil. Her paylaşıma, her yoruma ''+rep'' diyolar. Hatta bazı yorumlar sadece ''+rep'' oluyo. Saçmalıktan başka bişey değil. _________________

Death Note - Live Action Trilogy
| | 11 Nov 2007, 13:06 | |  | | aigin Saiyan Joined: 12 Jul 2007, 10:40 Posts: 6248 Location: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu... | Rep to Rep
açıyo konu bakıyo biri ''na bu ney yaw -rep muhoha''
yorum yazana+rep(yerkes yumuluyo konuya)
ben ce rep gereksiz XD ne o öyle yaw rap gibi metalciyiz biz arkadaşım . _________________
| | 10 Feb 2008, 00:23 | |  | | TheCrow Ninja Joined: 15 May 2007, 20:00 Posts: 1709 | ARkadaşlar yazmak için yazmayın artık ya konuyu bitirdim tamam haklısınız dedim olmasın dedim ama hala uzatmakta ısrarlısınız artık daha fazla kişi yorum yazmadan kilitlense ve ya silinse iyi olacak...  _________________
| | 10 Feb 2008, 00:28 | |  | | Hate Samuray Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek | +Rep Deilde +Dua Yada Bonus Dua Gibi şeyler Olabilir Kanımca ---- 2 dakika sonra eklendi ---- Konuya Cevap Yazmaya TenezzüL Etmeyen Üyelerin Bulunduğu Bir Forumda +Reeeeeeppp Neyimize... _________________
Hate wrote: Benim İşim REP ! Benim OL HEP ! ^_^ DallasPage ^_^Mode XL!
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa
Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)
| | 06 Apr 2008, 13:20 | |  | | sonvaynard Kahverengi Kuşak Joined: 12 Dec 2007, 05:19 Posts: 241 | Hate bu nedemek ya ne +dua sı ne + rap i sacmalık bosuna bir şey gercekten ahito nun deidgi gibi sadece forum kirliligi baska birşey degil yani kimisi ister tabi neden anlamam ama bi artislik pesinde olabiliyorlar bazılar bak benim rap im seninkinden fazla gibisinden...
| | 06 Apr 2008, 13:28 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|