Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
sonvaynard wrote:
Hate bu nedemek ya ne +dua sı ne + rap i sacmalık bosuna bir şey gercekten ahito nun deidgi gibi sadece forum kirliligi baska birşey degil yani kimisi ister tabi neden anlamam ama bi artislik pesinde olabiliyorlar bazılar bak benim rap im seninkinden fazla gibisinden...
Yazdıgın mesajların yarısına baktım Olgun Bir ÜyE Gibi Davranmaya Çalışıyorsun
Benim Ne Demek İstediğimi Anlayamayan Olgun Bİr Üye...
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
dikkat ettinde diğer forum sitelerinde rep olayı ve buna benzer şeyler mesela *** kadar teşekkür aldı bu gibi şeyler yani konu açan veya yardım eden herkese sanki bir mecbiriyetlik warmış gibi oluyor
[ Lütfen bir teşekkür ]
saçmalık trfighters yapısı bence mükemmel fazlasına gerek yok böyle çok iyi gidiyor...
06 Apr 2008, 15:33
Hate
Samuray
Aslında Düşününce Paylaşım Yapana Hediye Gibi Birşey Oluyor...
Çünkü Çoğunluk Yorum Yazmaya Bile Üşenir Olmuş ...
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
haklısın Hate artık rep olayından millet yoruma bile üşeniyor..
06 Apr 2008, 19:28
cefff
Siyah KuÅŸak
bence de cok qereksız bı uygulama
06 Apr 2008, 19:29
ahito
Siyah KuÅŸak
Size gereksiz bir uygulama daha söyleyeyim de buradan bilgilensin insanlar; SAKLI İÇERİK. Az önce bir siteye üye oldum, adam saklı içerik yapmış (yorum yapmadan içeriği göremiyorsun), sonra da ''saol, teşekkürler'' gibi yorum yapanlar banlanacaktır diye sonuna not düşmüş. Ben bu adama ne diyeyim şimdi?
çok acayip bir durum buna yorum bile yapılmaz ne acayip siteymiş öyle...
06 Apr 2008, 23:08
Hate
Samuray
ahito wrote:
Size gereksiz bir uygulama daha söyleyeyim de buradan bilgilensin insanlar; SAKLI İÇERİK. Az önce bir siteye üye oldum, adam saklı içerik yapmış (yorum yapmadan içeriği göremiyorsun), sonra da ''saol, teşekkürler'' gibi yorum yapanlar banlanacaktır diye sonuna not düşmüş. Ben bu adama ne diyeyim şimdi?
Yaz Küfür ona yashak Yoq
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum