köprüyü geçene kadar yani
Cogu site var oyle, yorum yapmadan icerigi gorememe. Bi bakıyorum admin yada mdoların mesaj sayısı 10000 in uzerinde yuh diyorum yaw

ıkınsam o kadar yazamam
Bazı siteler 50 mesaj yazmadan DL linklerini açmıyor. Tam 50 mesaj "Eline saglık" "bacagına saglık" "gozune saglık" hemoroidine saglık" (kontolde etmiyorlar

) gibi her konuya mesaj yazdım 51. mesajım çok ağır oldu işimi halledince (ben bile sasırdım yaratıcı küfürüme

) onlara ama hala sitede ayaktayım yıkılmadım

adamlar kontrol etmiyor
Kimisine gidiyorsun insanca soyluyorsun, arkadasım bu paylasım bana ait yayınlayamassın sitende izinsiz. Adam imzama kadar çalmıs. Adamlar inanmıyor beni banlıyor ban mesajına da ".ktir git" yazmıslar. ban mesajının tam altında bir not var durun size gorsel açikliyim
Nota bakın alttaki ne kadar örtüşüyor. Ama ilk kanı onlar döktü

(rambo gibi oldu bea) Yeni yıla sakat girmek zorunda kaldılar
Ardından yagan maillermi dersiniz, MSN tehditlerimi. Yani her 0-6 yas akıl zekasına sahip kişiler forum kurarsa boyle olur sonu. Yine admini tam okuz. Msn'de "Olm seni bulacam google earth'ten diyor"
Dedim adam "Şu an banyodayım, korkmayasın ole hemen bakma" Ya neler yaşadım neler su forumlarda. görmedigim, gordukten sonra z.çana kadar güldügüm bir sürü olay var!!!!!!
Konuyu bu konuda anlattım zmanında
Buradan