|
It is currently 15 Feb 2012, 19:21
|
View unanswered posts | View active topics
Sitemize destek olmak isteyenler buraya... | Author | Message | | donetouch Uzman Moderator Joined: 03 Sep 2008, 03:43 Posts: 4546 Location: D:\Anime\Dragon Ball |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... Gix wrote: Bu siteye girdim gireli içimde değişik birşey oluyor neden anlamıyorum. Aynı kafadan insanlar var anime , nintendo oyunları vs seviyorlar. Ben nerdeyse site yerine oturmadan beri burdaydım fakat üye olmak hiçmi hiç aklıma gelmedi. Şimdi üye oldum ve çok mutlu hissediyorum sebebini bilmiyorum. destek olmakla ne alakası var  Konusuz başlığa yazsaydın daha iyi olurdu _________________
| | 08 Aug 2009, 22:53 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... Aslında neredeyse başlıkta ki tüm mesajların konuyla alakası kalmadı :) O yüzden sorun değil.. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 08 Aug 2009, 22:55 | |  | | donetouch Uzman Moderator Joined: 03 Sep 2008, 03:43 Posts: 4546 Location: D:\Anime\Dragon Ball |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... TheScorpion wrote: Aslında neredeyse başlıkta ki tüm mesajların konuyla alakası kalmadı :) O yüzden sorun değil.. haklısın üstad  _________________
| | 08 Aug 2009, 23:02 | |  | | Gix Acemi Joined: 08 Aug 2009, 13:15 Posts: 7 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... Bende zaten ondan attım baktım herkes atıyor mesajını topic kirliliği olucağna böyle olsun.. Ayrıca gerekirsede desteğimizi veririz.
| | 09 Aug 2009, 09:54 | |  | | Triple-H Yeşil Kuşak Joined: 13 Aug 2009, 18:33 Posts: 54 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... Bu Siteye Nintendo Ds Lite'mı Aldığım 2,Günü Tanıştım Nintendo Ds Oyun İndir Yazdım İlk Site Bu Çıkıtı Bu Sitede Emeği Geçen herkese Sonsuz Teşekkürlerimi Dile Getiririm.....Bu Sitenin Bir Üyesi Olmaktanİse Gerçekten Gurur Duyarım... _________________

The King Of Kings
| | 25 Aug 2009, 01:28 | |  | | syphonfilter555 Beyaz Kuşak Joined: 06 Sep 2009, 00:25 Posts: 18 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... hangi sitelerde var bu kadar oyun.bu kadar iyi anlatımlı program kurulumu.inşallah bu site kıyamete kadar devam eder  _________________ göze göz dişe diş
| | 09 Sep 2009, 03:24 | |  | | ziya_87 Yeşil Kuşak Joined: 07 Jun 2006, 22:11 Posts: 95 Location: ankara |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... harbiden site güzel. ben nasıl üye oldum hatırlamıyorum ama heralde mame, emu ve dövüş oyunu tarzı şeyler ararken buldum. pek aktif olamasam da siteye hemen hemen her gün göz atarım. özellikle forumu çok güzel. seviyeli. yardım isteyene yardım ediliyor. (bi' de imzamdakileri bulan biri çıksaydı  ) en çok hoşuma giden yanı da bu. forumda gezerken aynı sorular sık sık soruluyor. mesela özellikle .001 uzantılı dosyayı çoğu kişi bilmiyor ve her önüne gelen soruyor. şaşırdığım taraf ise forum kullanıcılarının "yaa bin kere dedik forumda var araaa araaa araaaa!!!" diye acemi kullanıcıya çıkışmayıp her seferinde baştan anlatması, programnın linkini falan vermesi. nedense buna çok rastladım. güzel bi' şi. umarım büyüyerek ve seviyemizi düşürmeden ilerlemeye devam ederiz herkese hayırlı sabahlar. zira saat 04.00 olmuş:) _________________ anime vaar, eleştiri vaar, espiri vaar, keçiboynuzu vaaar blogcuu geldiiee:)
http://sessizliklutfen.blogspot.com/
| | 09 Sep 2009, 03:33 | |  | | xxxxkerem Acemi Joined: 12 Sep 2009, 15:54 Posts: 1 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... güzel bir site
Last edited by xxxxkerem on 25 Sep 2009, 17:02, edited 2 times in total.
| | 12 Sep 2009, 16:01 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... Adrese teslim hizmet vermiyoruz, burda hizmet self servis veriliyor yani mail adresini boş yere yazmışsın arkadaşım. Sorunu uygun bölümde dile getirirsen yardımcı oluruz. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 12 Sep 2009, 16:08 | |  | | thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya... xxxxkerem wrote: merhabalar çok güzel bir site fakat playstation 2 oyunlarının çoğunun linkleri eror veriyor rapidden premiun dediğimde ise user name ve şifre istiyor bu hatalı linklerin düzeltilmesini istiyorum en kolay nasıl oyun indirebilirim cevap yazarsanız sevinirim keremtandogan@hotmail.comLinkler mi error veriyor.Güldürme beni hemde çoğu linkler ha.Ne erroru kardeşim.Kırık linkli oyunları zaten yeniliyoruz sürekli ve hatta sağolsun arkadaşlar sürekli alternatif veriyorlar.Arada birkaçtane oyunun linki kırık diye bunu söylemen çok yanlış.Hem bu konunun burada ne işi var burası destek için 
| | 12 Sep 2009, 17:23 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|