|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 15:52
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Sitemize destek olmak isteyenler buraya...
| Yazar |
Mesaj |
|
darkenik
Beyaz KuÅŸak
|
 Re: Sitemize destek olmak isteyenler buraya...
harbiten süper site.emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.umarım cabalarınızın karşılığını fazlasıyla alırsınız
_________________ ^!^!^!^!^!^!^!^!^!^!Wuuuu aRka sayfaLaRdada vaR xD koÅŸÅž koÅŸÅž ^!^!^!!^^!^!^!^!^!^![color=#0000FF][/color]
|
| 10 Kas 2009, 20:35 |
|
 |
|
_tikli-
Kara KuÅŸak
|
süper bir site gerçekden bu site için çok emek vermiştim...
| 25 Kas 2009, 10:45 |
|
 |
|
kanli07ihsan
Kara KuÅŸak
Kayıt: 09 Kas 2009, 15:36 Mesajlar: 269 Konum: Dragon Ball Z
|
bu siteye üye olduğum için çok memnunum saol bu siteyi açtığınız için
_________________ DRAGON BALL Z

[/img]
12 YAÅžINDAYIM
|
| 25 Kas 2009, 15:48 |
|
 |
|
35ımha
Samuray
Kayıt: 20 May 2009, 10:58 Mesajlar: 1473 Konum: pc nin başında
|
bende bu siteye katkıda bulunmak istiyorum bu sitenin banner nı benim yeni açtıgım foruma koyma istiyorum
_________________ §§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_§§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_§§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__§§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§

|
| 12 Ara 2009, 05:58 |
|
 |
|
Samuray
Kayıt: 25 Tem 2009, 17:26 Mesajlar: 2506 Konum: Japonya/Tokyo
|
Sitenin açık tutulması çin her ay belli bir miktarda paramı ödeniyor ?
| 16 Ara 2009, 16:12 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
Sanırın yıllık olarak ödeniyor.  Yılda 30 TL gibi bir ücret benim bildiğim kadar. Daha fazla da olabilir tabii.  Ama sanırım 30 TL. :)
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 17 Ara 2009, 15:23 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
saibot yazdı: Sanırın yıllık olarak ödeniyor.  Yılda 30 TL gibi bir ücret benim bildiğim kadar. Daha fazla da olabilir tabii.  Ama sanırım 30 TL. :) Yanlış bilgi.Bu tutar site ilk açıldığında hali ile ilk host kurulduğunda ödüyorsun.Site zamanla bu kadar büyürse masrafları da büyüyor.Örneğin bu sitede 3 tane host var.Ve sitenin veri tabanı kapasitesi büyük.Yoksa bu kadar hızlı girilmez.Tahminim busite için yıllık en az 750-900 tl arasında bir meblağ ödeniyor.
|
| 17 Ara 2009, 15:43 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
Özür dilerim...
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 17 Ara 2009, 15:57 |
|
 |
|
Samuray
Kayıt: 25 Tem 2009, 17:26 Mesajlar: 2506 Konum: Japonya/Tokyo
|
thedarktower yazdı: saibot yazdı: Sanırın yıllık olarak ödeniyor.  Yılda 30 TL gibi bir ücret benim bildiğim kadar. Daha fazla da olabilir tabii.  Ama sanırım 30 TL. :) Yanlış bilgi.Bu tutar site ilk açıldığında hali ile ilk host kurulduğunda ödüyorsun.Site zamanla bu kadar büyürse masrafları da büyüyor.Örneğin bu sitede 3 tane host var.Ve sitenin veri tabanı kapasitesi büyük.Yoksa bu kadar hızlı girilmez.Tahminim busite için yıllık en az 750-900 tl arasında bir meblağ ödeniyor.  TheScorpion'un işi gerçekden zor olmalı..
| 17 Ara 2009, 18:12 |
|
 |
|
ultraman
Ninja
|
bana göre bu site süper bu siteye katkı yapan herkese teşekkür ediyorum
|
| 09 Oca 2010, 14:55 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|