Oyun aynı sf3 serisi gibi olmuş bir çok şey kopyalanmış .
26 Aug 2007, 14:31
costantine15971597
Mavi KuÅŸak
güzel oyuna benziyo
26 Aug 2007, 23:13
ESGA-
Kahverengi KuÅŸak
HoÅŸgeldin Yaganagi...
Ya bu Garou'yla ilgili bi sorum var benim.
Şimdi oyunda Kim'in oğulları var. Nerden baksan 20 küsür yaşında. Fatal Fury zamanında dövüşen Terry bu oyunda da mevcut ve o kadar da yaşlı değil. Eğer o kadar yaşı Terry'ye eklersek sanırım Geese gibi bişey olur. Bir gariplıik hatta bir saçmalık var bunda...
Eğer Fatal Fury ve Garou hakkında da bilgin varsa onunla ilgili bir başlık da açabilir misin ?
Oyun aynı sf3 serisi gibi olmuş bir çok şey kopyalanmış .
2 oyunuda bugün saat sabha 12 den akşam 7 ye kadar 4 kişi ile oynadım ve 2 oyunun alakası bile yok.just defended ve sf3 ün gard sistemi bence hiç benzemiyor,sprite tarzları farklı,ölüm seçmiyorsun,gauge sistmeleri farklı,vs vs,iki oyunun alakası bile yok emrah
Ben emrah degilim.Bu benim fikrim. Just defendet sistemi farklı yapılıyor son anda geri yapıyorsun .Garoudaki Just defended hızı Sf3 new generation ve Sf 3 second impact deki Just defended hızıyla aynı sf3 third strikeda bu hız farklılaştırıldı daha iyi bir hale geldi.İkincisi Garoudada Sf3 teki gibi çarpışmalar var .Sf3 serisini iyi oynayan arkadaşlarımın büyük kısmı bu oyunu oynarken pek fazla zorluk çekmiyorlar .
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum