Selam arkadalar.Acilen yardıma ihityacım var.Adım Kaan bu arada.Tanışma faslı bulamadım yoksa kendimi orada tanıştıracaktım. Samurai rpg ile ilgili bir sorunum var.Yardım edebilir misiniz?
15 Oct 2008, 11:34
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Öncelikle ilgin için teşekkürler.Oyunu indirdim ama bir türlü çalıştıramadım. Neo raine neo geo cd denedim ama açamadım sorun ne olabilir.Hatta oyunu da sizin sitenizden indirdim.
15 Oct 2008, 11:43
shinjuiro
Acemi
Re: Samurai shodown RPG
Bu arada biryerden de nebula indirdim ama o çalışmadı. Ayrıca bende ki neo cd şu yukarıda resmi olan değil başka sanki..Şimdiden teşekkür ederim.
15 Oct 2008, 11:45
shinjuiro
Acemi
Hadi Allah rızası için bir yardım eli uzatın indirmediğim şey kalmadı yada ne indirmeliyim oynayabilmek için? Bu oyun çok güzele benziyor
15 Oct 2008, 11:51
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
o bilindik Neo CD ise içindeki emulator neoragex olması gerekir ve oda direk XP de calısmaz. yama gerektiriir. Sitede aratıgında bulacagından eminim XP yamasını
neo cd açılıyor yalnız bir ekran çıkıyor yani normal neo rage ekranı çıkmıyor. Üzerinde start - memory - cd player yazan bir ekran çıkıyor. Muhtemelen emulatörün biosunu açıyor oyunu açmıyor.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum