|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 20 Mar 2010, 15:44
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 3 mesaj ] |
|
|
Capcom Classics Collection [PS2] hakkında sorum var.
| Yazar |
Mesaj |
|
emuserdar
YeÅŸil KuÅŸak
|
 Capcom Classics Collection [PS2] hakkında sorum var.
Toplamı kaç MB? ve tüm parçaları yükleyip DVD ye yazdırırsam
PS2'de sorunsuz calışırmı.
Bide parçalar birbirinden bağımsız olarak yüklenip çalışırmı?
Hangi oyunlar hangi parçalara denk geliyor??
Yüklemiş ve oynayan arkadaslar yardım ederse çok sevinirim.
|
| 11 Mar 2007, 21:08 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
 Re: Capcom Classics Collection [PS2] hakkında sorum var.
dostum linkleri indir rarla aç sonra nede yazdırıosan yazdır sorun olmaz burda zaten detaylı anlatımı var bak bence
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 12 Nis 2009, 11:09 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
 Re: Capcom Classics Collection [PS2] hakkında sorum var.
emuserdar yazdı: Toplamı kaç MB? ve tüm parçaları yükleyip DVD ye yazdırırsam PS2'de sorunsuz calışırmı. Bide parçalar birbirinden bağımsız olarak yüklenip çalışırmı? Hangi oyunlar hangi parçalara denk geliyor?? Yüklemiş ve oynayan arkadaslar yardım ederse çok sevinirim. Arkadaşım dediği gibi linkleri indir,rardan çıkar ve verdiğim linke göre dvd ye yazdır,sorunsuz oynarsın.Link: forum-f48/ps2-oyunlarini-dvd-ye-cekme-100-garanti-format-farketmez-t25868.html
|
| 12 Nis 2009, 11:39 |
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 3 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|