capcom tarafından yapılmıs bir sarkı arıyordum
Author
Kara KuÅŸak
capcom tarafından yapılmıs bir sarkı arıyordum
http://rapidshare.com/files/44379963/is ... e.mp3.html arkadaşlar bunu ben kendim yaptım ama bu sarkının ismini bilmiyorum bir sf yukleyince calıyordu parca hosuma gitmişti ama ismini bilmiyorum eger bilen varsa bi sarkının adını yazabilen var mı (biraz kotu calmıs olabilirim )
_________________ guzel bir kabus mu yoksa kotu bir ruya mı kaderini seç fazla mı sacma oldu
22 Jul 2007, 19:15
DarkEyes
Siyah KuÅŸak
banada tanıdık geldi ama adı neydi ya
22 Jul 2007, 19:20
shin
Siyah KuÅŸak
street fighter 2 nin ken bölmünün müziğine benziyor ama başı değil 26 ncı saniyeden sonra
28 Jul 2007, 15:17
the__joker_61
Mavi KuÅŸak
Re: capcom tarafından yapılmıs bir sarkı arıyordum
arkadaşlar capcom midway kadar ünlü değil , neden acaba ?
05 Sep 2009, 18:26
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
>>>Dosya silinmiÅŸ...
Şaka mısın sen arkadaşım? Bu konuda böyle bi mesajın yeri yok ama harbi ilginçsin midway çöktü mü bilmiyorum ama işleri kötü ve kötü olmasaydı bile capcom'un çeyreği bile etmez
11 Sep 2009, 16:54
trfighfan
Mavi KuÅŸak
gask21 wrote:
the__joker_61 wrote:
Şaka mısın sen arkadaşım? Bu konuda böyle bi mesajın yeri yok ama harbi ilginçsin midway çöktü mü bilmiyorum ama işleri kötü ve kötü olmasaydı bile capcom'un çeyreği bile etmez
hatırlamıyorum ama mortal kombatın bir serisimi bütün serisindemi ne o firmanın adı geçiyordu ve o oyunu bgenmemistim birazcık burda haklısın Fakat
benim en sevdigim mk serisi mortal kombat shaolin monksdur kuzenimle beraber oynardık o sub zero bende scorpion olarak ilerlemi yapardık o oyunda midwayın katkısı varsa sana katılmıyorum
_________________ en iyi resim upload sitesi http://www.hizliresim.com 15 yıl garantili 15 yıl boyunca fotoraf silinmez
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum