|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 18 Mar 2010, 04:30
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
BioHazard last escape:nemesis introlar
| Yazar |
Mesaj |
|
gok408
Mavi KuÅŸak
|
 BioHazard last escape:nemesis introlar
|
| 30 Mar 2008, 19:13 |
|
 |
|
Scorpion-SCO
Moderator
Kayıt: 16 Mar 2008, 22:22 Mesajlar: 340 Konum: Karşıyaka-35½-1912 KsK
|
Güzel videolar teşekkürler..
| 30 Mar 2008, 20:18 |
|
 |
|
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
|
Resident Evil 3 ü ps1 de oynamıştım şimdide pc ye 4 ü yükledim saolasın

Dragon Ball: Advanced Adventure - Goku (ben) vs Krillin (com) http://www.youtube.com/watch?v=izbsT_7KjGc Çok pis Sonic oynarım, başınızı döndürürüm http://www.youtube.com/watch?v=IrlsU323_A4 http://retro-sanctuary.com/Top%20Games%20Main.html
|
| 30 Mar 2008, 20:58 |
|
 |
|
olcer156
Samuray
|
Ya bu oyunun biohazard ın normalinden ne farkı var ya ben normali bitirdim ama biohazardı bitiremedim 
| 30 Mar 2008, 23:28 |
|
 |
|
gok408
Mavi KuÅŸak
|
Biohazard orginal olup japonca idi.Ve Oynandığında oynanabilirlik farkı kendini hissetiriyor.Bende ikisini de oynadım ve aynı dediğin gibi.
|
| 01 Nis 2008, 19:20 |
|
 |
|
burgingnero
Beyaz KuÅŸak
|
beyler size iyi bi haberim var.resident evil filminin yanisi gelio.adı nebiliomusunuz Resident Evil Degenerationişte adı bu . http//www.youtube.com/watch?v=Lc6Zl7aE2wA&feature=related buradadafilmin videosu var.yorumlarınızı bekliorum.
saygılarımla.....
burgingnero
[size=9][color=#999999]---- 2 dakika sonra eklendi ----[/color][/size]
not:Capcom'dan bugün yapılan açıklamayla yeni Resident Evil filmi duyuruldu. Resident Evil: Degeneration, Sony Pictures tarafından CGI olarak yapılacak. Filmin 2008 yılında gösterime girmesi planlanıyor. KAYNAK
|
| 07 Nis 2008, 15:49 |
|
 |
|
_tikli-
Kara KuÅŸak
|
bitirdim oyunu biliom kaç seneden beri (bu oyuna manyağım)
|
| 07 Nis 2008, 16:05 |
|
 |
|
Hyper Sonic
Ninja
|
 Re:
gok408 yazdı: Biohazard orginal olup japonca idi.Ve Oynandığında oynanabilirlik farkı kendini hissetiriyor.Bende ikisini de oynadım ve aynı dediğin gibi. "Oynanabilirlik farkı"? Yok öyle bi şey. Biohazard'la Resident Evil arasındaki tek fark ilkinin Japonca, ikincisinin İngilizce olmasıdır.
|
| 12 Eyl 2008, 10:24 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
 Re: BioHazard last escape:nemesis introlar
oynayabilirlik farkı yok sadece koşma tuşu resident evil da kare tuşu iken biohazard versiyonunda ''X'' tuşu bunun dışında bi özelliği yok 

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 12 Eyl 2008, 10:40 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
 Re: BioHazard last escape:nemesis introlar
Hyper Sonic yazdı: gok408 yazdı: Biohazard orginal olup japonca idi.Ve Oynandığında oynanabilirlik farkı kendini hissetiriyor.Bende ikisini de oynadım ve aynı dediğin gibi. "Oynanabilirlik farkı"? Yok öyle bi şey. Biohazard'la Resident Evil arasındaki tek fark ilkinin Japonca, ikincisinin İngilizce olmasıdır. arkadaşlar oynanabilrlik olarak değil de silahlar biraz farklı başlıyor ben japonca oynadım oyunu saolsunlar japonca söktüm sayelerin de biohazard aslında re serisinin ismi seri öle geçiyor japonyada.
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 12 Nis 2009, 11:05 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|