Konulara baktığımda street fighters tekken mortal kombat gibi oyunların karakterlerinin resimleri paylaşılıyordu.Bende düşündüm.Street Fighters gibi Megaman'de capcom'un bir oyunu.Bende Megaman dünyasındaki karakterlerin resimlerini paylaşıcağımız bir konu olsun dedim.Umarım kötü düşünmemişimdir.Ben fazla olmasada küçük bir albüm yaptım.Karakterlerin isimlerinide yazdım.Bildiklerimi tabi.
Re: Megaman Karakterleri
ya bende megaman i çok seviyorum ama onu hikayesini pek anlamadım merak ettiğim megamanx oyunlarının hikayesi hepsi birbirinden bir kaç saat sonrasını ele alıyordu hatırlıyorsam hepside sigma yüzünden bilen biri varmı nerden bulabilirim türkçe hikayesini
_________________ One Turk.. Against the World...
18 Jan 2009, 00:49
olcer156
Kara KuÅŸak
Re: Megaman Karakterleri
Bakkalgazi05 wrote:
ya bende megaman i çok seviyorum ama onu hikayesini pek anlamadım merak ettiğim megamanx oyunlarının hikayesi hepsi birbirinden bir kaç saat sonrasını ele alıyordu hatırlıyorsam hepside sigma yüzünden bilen biri varmı nerden bulabilirim türkçe hikayesini
BEn çok aradım ama bulamadım Ama oyunu bayadır oynuyorum yanlış bilmiyorsam doktor light denen bi profesör var bu megaman projesi onun icadi galba birde profesör willy var bu X profesör light tarafından Zero ise willy tarafından yaplımış androidler başlangıç noktasını tam bilmiyorum ama bu androidlerin yaşadığı birde kent var işte oranın polis şefleri gibi çalışıyolar zeronun arada bi willy sendrom ututuyo kötü oluyo kontrolü kaybedyo işte sigma var birde sigma ise komutan ama kötü işler yapmaya başlıyor bu sefer x ve zero ona akrşı savaşmaya başlıyor gibi çok kötü oldu ama akrışık bende tam anlamış değilim
_________________ , seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum