|
It is currently 15 Feb 2012, 13:05
|
View unanswered posts | View active topics
Darkstalkers Chronicle: The Chaos Tower | Author | Message | | Kojiro Hyuga Banlandı Joined: 26 Jun 2005, 13:46 Posts: 10 | TheScorpion wrote: Kojiro Hyuga wrote: Pocket Fighter ile alakası yok. Kojiro Hyuga wrote: KARAKTERLERDEN BİR KAÇI AYNI OLABİLİR Demekki alakası varmış  SANA SORUYORUM POCKET FİGHTER VE DARKSTALKERS SERİLERİNİ OYNADIN MI ? 
| | 27 Jun 2005, 20:50 | |  | | İsKeLeToR Banlandı Joined: 27 Jun 2005, 03:55 Posts: 30 Location: Bursa\Gemlik | Hepsi aynı 
| | 27 Jun 2005, 21:16 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Kojiro Hyuga wrote: FİGHTER VE DARKSTALKERS SERİLERİNİ OYNADIN MI ?
pocket fighters ı oynadım diğerini ise sadece şimdi gördüm ve oyunların birbirine benzediğine kanaat getirdim ve bu sadece beni bağlar sadece beni.... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Last edited by TheScorpion on 28 Jun 2005, 13:12, edited 1 time in total.
| | 27 Jun 2005, 21:18 | |  | | leventk Kurucu Üye Joined: 21 Jun 2005, 23:16 Posts: 1701 Location: karabük | scorpion abarttığını itiraf et sende. pocket fighter denirmi o oyuna. sen harbiden pocket fighter oynamamışsın. _________________ PSN: leventk
| | 27 Jun 2005, 23:36 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Yaw abi sana yalan borcummu var. Gel Safranboludaki galaksi salonuna beraber oynayalım. okşayım seni bi güzel. Bayada iyi oynarım heee _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
Last edited by TheScorpion on 28 Jun 2005, 13:12, edited 1 time in total.
| | 27 Jun 2005, 23:49 | |  | | leventk Kurucu Üye Joined: 21 Jun 2005, 23:16 Posts: 1701 Location: karabük | bende oynadım o oyunu. kardeşim bi kere pocket küçük karakterler için kullanılıyo. ne alaka dark stalkers ın karekterleriyle. _________________ PSN: leventk
| | 28 Jun 2005, 00:00 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Hiçbirşeyi benzemiyosa karakte seçme ekranındaki elemanların resimleri benziyo  _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 28 Jun 2005, 00:25 | |  | | calkan Siyah Kuşak Joined: 14 Jul 2005, 11:32 Posts: 391 | street fighteri severim alpha serisni filan da biras sevdim ama su marvel vs bilmem ne xmen li filan ve o tarz olanları sevemedim nednese o karakterlerin cok zıplaması abartısı şusu busu falan filan yok yani 
| | 22 Jul 2005, 18:13 | |  | | metal_eagle Mavi Kuşak Joined: 27 Jun 2005, 14:17 Posts: 138 Location: unuttum | calkan wrote: street fighteri severim alpha serisni filan da biras sevdim ama su marvel vs bilmem ne xmen li filan ve o tarz olanları sevemedim nednese o karakterlerin cok zıplaması abartısı şusu busu falan filan yok yani 
O dediğinin adı marvel vs capcom du o oyunun şu an piyasada 2 ciside var alacaktım ama vazgeçtim. PS emu suyla zamanında az oynamamıştım  . Bu arada pocket fighter ne yaw?
| | 07 Aug 2005, 00:53 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | karakter çizimleri çizgi filme benzeyen süper kombolar yapılabilien bi oyun. Calkan ın avatarındaki resim o oyundan alınmış mesela _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
| | 07 Aug 2005, 02:00 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|