Evet arkadaşlar ilk öncelikle eski final fight de HAGGAR'ın kızını kaçırıyorlardı kurtarıyorduk hikaye tek satırlıkdı.Orda hiç sıradışı birşey yokdu ama final fight streetwisede birsürü değişiklik dolu.Bunları hikayeyi okurken anlarsınız.
İlk öncelikle THE STIFF adlı bir mafya babası, STREET FIGHTER da yer alan kuvvetli dövüşcülerden biri olan aynı zamanda Kyle'ın kardeşi olan Cody'i FATHER BELGER adlı diye italyan bir mafya babasına teslim etmek ister çünkü karşılığında para alır.FATHER BELGER'ın planı metro city i ele geçirmek...Bunun için güçlü dövüşcüleri topluyor ve mutant yaratıklara dönüştürüyor.Ama ilk önce bundan haberimiz yok.Zamanla Cody i bulalım derken evine giriyoruz biyerleri karıştırıyoruz falan felan bir süre sonra Haggar ile bir ilişkisi olduğunu anlayıp yola koyulmaya başlıyoruz ardından başka bir fotoğrafında GUY ile çekilmiş fotoğrafını görüyoruz onu arıyoruz buluyoruz.FATHER BELGER'ın birkaç zibidilerini mesela satanist olan BLADES diye bir karakter örnek verebilirim işte onları teker teker normal insan olarak öldürünce ileri bölümlerde zombisiyle karşılaşırız bu daha zor olur tabi.Öyle ilerleyince en sonunda bulursunuz FATHER BELGER ı onunla ve en özenle mutantlaştırdığı CODY ile savaşmalısınız.Bu çok zor değil ama çok gıcık ve uğraştırıcı.Son bölümden çok zevk alamazsınız zaten.Hikayenin özeti CODY nin belalı bir örgüt tarafından kaçırıldığı ve bizim onu bulmamız...Amaç bu.Son bölümden zevk almazsınız derken ben öyle bitirmiştim sonra tekrar başladım çünkü ben ilk bitirişimde hiç dövüşlere falan katılmadım çok kombo felan açmadım oyunun pek zevkini çıkarmadım hep oyunun görevlerini yaparak ilerledim ilerledim bitirdim.Şimdi japantown uda açınca artık birşeyler falan satın aldım dövüşlere falan katıldım.Japantown un ordaki dövüş alanında CAMMY ninde çıkacağı hiç aklımın ucundan geçmiyordu.Oyunda Street fighter dan kalma bazı şeyler var.Ben şahsen daha çok ipucu bulmaya çalışıyorum daha oyunda daha fazla STREET FIGHTER kalıntılarının olduğundan eminim.Keşfetmeyede çalışıyorum.
08 Jun 2009, 23:19
MaskShade
Kahverengi KuÅŸak
Re: Final fight streetwise hikayesi
Street Fighter Ve Final Fight İkiside Hiç Düşünmemiştim İkiside Capcom Demi Kardeş
_________________ PSN:maskshade
11 Jun 2009, 11:20
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
>>>Konu ilgili bölüme taşınmıştır.
Maskshade zaten final fight ve street fighter aynı hikayeye bağlı sen onları oyun olarak ayırma birbirinden.Final fight de guy var ve guy ken ile dövüşmüyormuydu bi hikayede?Ayrıca street fighter da cody var final fight dada var yani sen final fighti street fighterin bi ilerlemesi olarak düşün.
21 Jun 2009, 09:00
Hakan_006
YeÅŸil KuÅŸak
profighter kardeş anlattıklarına bakılırsa güzel bir oyuna benziyor sağol daha önceki final fight serilerini bitirmiştim. Ama bu oyunla ilgili bir dergide eleştiri vardı asıl hikayeyi saptırıyor diye. Kardeş acaba bu diğer final fight oyunlarının devamı niteliğindemi? bende merak ettim indirmeye başlıycam
21 Jun 2009, 16:26
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
>>>Oyun bir nevi deam oyunu niteliğinde yapılmış; ama hikaye, ana Final Fight hikayesinden uzak kalmakta. >>>İndirmeni pek tavsiye etmem; çünkü grafik ve oynanış bakımından oyun bir rezalet.