Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars
| Author | Message |
| leventk Kurucu Üye Joined: 21 Jun 2005, 23:16 Posts: 1701 Location: karabük |  Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Nintendo WII'yi sallacak ve diğer konsolları kıskandıracak yeni oyun Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars için E3 2009 fuarında birçok video ve resim yayınlandı. Görünüşe göre KOF XII yapımcılarınıda kıskançlık krizine sokacak bir oyun. Temel olarak 2D olan oyun özel hareketlerde 3D'yi andıran bir hal alıyor. Özellikle Ryu'nun özeli Street Fighter 4'deki özelini aratmıyor. Videolardan anlaşıldığı kadarıyla çok yumuşak grafiklere ve rahat bir oynanışa sahip. Oyunun önceki versiyonlarında çok fazla karakter yok, ancak bu yeni versiyonda yeni karakterlerin ve Amerikada çıkacak versiyonunda online özelliğin eklenmesi gündemde. Eklenmesi düşünülen karakterlerden biri Viewtiful Joe. Şuan sınırlı bir net kullandığım için oyuna ait çok az resim yayınlayabildim ve video linki veremiyorum. Paylaşan olursa güzel olur. _________________ PSN: leventk
|
| 10 Jun 2009, 08:51 | |
 |
| thedarktower Saiyan Joined: 23 Oct 2008, 22:23 Posts: 5598 |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Bir Viewtiful Joe hastası olarak oyunu çok merak ettim, birazdan resimleri paylaşırım.Resimlere bakılırsa oyun gerçekten çok sağlam.Sağolasın haber için  Resimler:
|
| 10 Jun 2009, 09:16 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Bende oyunun videolarının bulunduğu linki vereyim bari. İşte link: >>> http://www.gametrailers.com/game/tatsunoko-vs-capcom/10355Videoları izlediğim kadarıyla oyun için söyleyebileceğim tek şey oyunun ''süper'' olduğu. SF IV gibi bu oyunda PC'ye çıksaydı çok iyi olurdu...Haber için sağolasın leventk  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 10 Jun 2009, 21:57 | |
 |
| nesperado Kara Kuşak Joined: 31 May 2009, 19:39 Posts: 754 Location: İstanbul |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Oyun sağlama benziyor.Rival school un karakterleri varsa sağlamdır zaten download linki nerede? thx _________________
|
| 10 Jun 2009, 22:01 | |
 |
| _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Oyun henüz çıkmadı.Doğal olarakta indirme linkleri yok.Şuanda oyunun sadece Nintendo Wii'ye çıkmış olan Japonca versiyonu var. _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
|
| 10 Jun 2009, 22:30 | |
 |
| Hyper Sonic Siyah Kuşak Joined: 21 Jul 2008, 20:05 Posts: 461 |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars Verilen resimlerin çoğu Tatsunoko Vs. Capcom ***Cross Generation Of Heroes***tan, Ultimate All-Stars'tan değil. Viewtiful Joe, Cross Generation'da da vardı zaten. Bu oyunda lisans sorunları yüzünden Hakushon Daimao adlı karakter oyundan çıkartılacak ve onun yerine HENÜZ KİMLER OLDUĞU BELLİ OLMAYAN 5 yeni karakter eklenecek.
|
| 11 Jun 2009, 11:05 | |
 |
| vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars >>>>Vay vay vay vay vay.... Vay ki ne Vay! >>>>"KARAS" bile var oyunda... >>>>Heyt be!
>>>>Resimler çok feci gaza getirdi beni. >>>>Bu hevesi anca Guilty Gear paklar! _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
|
| 11 Jun 2009, 11:55 | |
 |
| Cemx Kara Kuşak Joined: 14 Aug 2007, 19:03 Posts: 801 Location: Ergenliğin sapan saçma dünyasının koca okyanusundaki minik bir balığın üzerindeyim. |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars ilginç Maga-Man'ın Legend versiyonundaki hali... oyun güzele benziyor :) Paylaşım için sağol!  _________________ Birşeyi sadece kendi düşüncelerine uymadığı için elinin tersiyle itemezsin... Bu en büyük cahilliklerden biri olur...
"Ben borcumu ödedim." diyorsanız, bire; "Ben borcumu ödemedim." diyorsanız, ikiye; "Hasan ödemedi." diyorsanız, üçe; "Hasan kim?" diyorsanız, dörde basın...
Asosyallerin dikkatine, overclock ustası ayağınıza geldi... CPU, ekran kartı, ram, anakartlara, hard disklere overclock çekilir. 5 dakikada yapılır, hemen teslim edilir...
Osu! Tıklamalı ritim oyunu.
Darwin (Kaynak: Bobiler)
|
| 26 Jun 2009, 13:24 | |
 |
| hyuga kojiro Kara Kuşak Joined: 27 Sep 2007, 20:44 Posts: 538 Location: ist |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars paylaşım için teşekkürler ama oyun pek güzel gelmedi gözüme _________________ Hayat denen bu oyunda düştüğün zaman karşına " try again " butonu çıkmıyor. Düşersen yanarsın !
|
| 02 Jul 2009, 21:17 | |
 |
| esperanto Siyah Kuşak Joined: 30 Aug 2009, 21:10 Posts: 282 Location: HAZNEDAR GEZEGENİ :D |  Re: Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All-Stars hangi tatsunoko vs capcom olduğunu bilmiyorum ama şu videoyu hemen izleyin http://www.gametrailers.com/video/gc-09-tatsunoko-vs/54565
|
| 01 Sep 2009, 13:49 | |
 |
|