|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 09:46
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
|
|
Street Fighter Round One Fight (2009)
| Yazar |
Mesaj |
|
gokhan461
Samuray
|
 Street Fighter Round One Fight (2009)
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 14 Kas 2009, 14:40 |
|
 |
|
mkmaster
Kahverengi KuÅŸak
|
 Re: Street Fighter Round One Fight (2009)
bu mugen yoksa orijinmi
|
| 14 Kas 2009, 15:42 |
|
 |
|
port
Samuray
Kayıt: 29 Tem 2007, 21:58 Mesajlar: 732 Konum: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde...
|
...

Sonic v.s Mario [Anket] Tıkla bakalım ne çıkacak?[Belki 1 mb sf4 belki rapid premium]
En son port tarafından 06 Şub 2010, 22:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 14 Kas 2009, 21:53 |
|
 |
|
OrKo
Ninja
|
Cevap: Anime de değil. SF Mangalarından birini resimli roman olarak karelerin geçmesiyle , arka planda birinin hikayeyi anlatmasıyla oluşmuş bir yapım. Resimli roman okuduğunuzu düşünün yani
Tam olarak anime deÄŸil
|
| 15 Kas 2009, 21:20 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
evet orko haklı
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 15 Kas 2009, 23:12 |
|
 |
|
Yigitilhan
Mavi KuÅŸak
|
ilginç birşeye benziyor indirelim bakalım
|
| 16 Kas 2009, 18:59 |
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|