|
Zaman: 22 Mar 2010, 12:16
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
moliver
Samuray
|
 Re: Tekken Movie son durum
ben unvan meselesinde degilim, bir cok forumda adminlik ve s.modluk yaptım (14 yıldır), sanada tolerans gosteremem. tekrar soyluyorum, foruma kayıt olurken kurallar sozlesmesini kabul ederek uye oluyorsunuz. acıkca yazılı... - Herhangi bir oyun, müzik, program, döküman vs. paylaşımı yapmadan önce siteni arama bölümünde konuyla ilgili bir arama yapıp daha önce böyle bir paylaşımda bulunup bulunulmadığı kontrol ediniz. - Sitede arama yapmadan oyun, müzik, program vs. isteklerinde bulunmayınız. Aradığınız şey zaten site bünyesinde bulunuyor olabilir. - Herhangi bir başlıkta alakasız mesajlarla konuyu başka yerlere çekmek, başlık içersinde kişisel tartışmalara girmek yasaktır. forum-f1/ileti-t2480.htmlbir sey degil slay, haklısın.
| 05 Kas 2008, 19:50 |
|
 |
|
TheScorpion
Webmaster
|
Biz üyeleri kaybetmeye değil kazanmaya çalışıyoruz. Moliver in verdiği tepki biraz aşırı olmuş farkındayım ama yinede arama yapmadan başlık açmamak lazım...
_________________ Anasayfada yayınlanmasını istediğiniz paylaşımlarınızı buraya tıklayarak yazınız Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 05 Kas 2008, 19:52 |
|
 |
|
İmPosSibLe '
YeÅŸil KuÅŸak
|
TheScorpion yazdı: Biz üyeleri kaybetmeye değil kazanmaya çalışıyor. Moliver in verdiği tepki biraz aşırı olmuş farkındayım ama yinede arama yapmadan başlık açmamak lazım... bak admini burada saygı ile karşıLarım, teşekkürLer bir daha sefere arama yaparak konu açarım, ben diğerLerinin çok aşırı tepki vermesinden öyLe konuştum.. çünkü çok aşırı tepki veriLdi..
|
| 05 Kas 2008, 20:49 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
Ling Xiayou için oyuncu bulmakta zorlanmazlar sanırım. Tipik bir uzakdoğulu. Nina içinde herhangi bir rus olur 
_________________ PSN: leventk
|
| 05 Kas 2008, 21:04 |
|
 |
|
İmPosSibLe '
YeÅŸil KuÅŸak
|
karakterLer birbirLerine çok yakışmış.. ama Eddy i hiç göremedim.. onu çok merak ediyorum.. çıkış tarihi beLLi mi ??
|
| 05 Kas 2008, 21:15 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
Net çıkış tarihi belli değil sanırım.
Bence karakterleri oynayacak oyuncular üzerinde pek durmamak lazım. Alakasız karakterler koymayacaklarına eminim. Mutlaka en benzerini bulmaya çalışacaklar. Bulmasalar bile bu adamlar zenci birini bile jin'e benzetebilirler.
_________________ PSN: leventk
En son leventk tarafından 25 Mar 2009, 16:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
|
| 05 Kas 2008, 21:46 |
|
 |
|
Turner_Axl
YeÅŸil KuÅŸak
|
Paul yokmuÅŸ filmde. :S Paul'suz Tekken mi olur?
|
| 25 Mar 2009, 12:49 |
|
 |
|
RsM
Beyaz KuÅŸak
|
beyler burda çok eksik var yaa.. paul, yoshi, ve diğerleri... yoshisiz olurmu ya tekken....
|
| 06 Eki 2009, 18:41 |
|
 |
|
prenss
Samuray
|
inşalah bu filmi güzel yaparlar yanlız nina yı ve christie yi oynuyan bayanlar süpermiş 
| 06 Eki 2009, 19:12 |
|
 |
|
king52
Mavi KuÅŸak
|
king de olmayacak pek hoş karşılamıcam galiba bu durumu... 
|
| 28 Oca 2010, 14:28 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|