|
Zaman: 21 Mar 2010, 04:38
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
| Yazar |
Mesaj |
|
moliver
Samuray
|
 Tekken Movie son durum
Kazuya arkadasımızı verdigi afis filmin yakında cıkacagı niteliginde son haberide ben veriyorum...namco dan uzakdogudan duyulan su habere bir goz atın...karakterlerde oynayacak aktor ve aktristler ismi japon sitelerinde cokca anılmaya baslandı site : http://news.mydrivers.com/1/102/102413.htmdovus hareketleri ve calısmalar bu karakterlerin tekken e gore secildigini guclendiriyor...tiplere fazla takılmayın makyajla cok degiştiriyorlar zaten jin ( Lei Wulong) ve eddy (Lateef Crowder) için secilen aktorlerin hareketlerini asagıdaki linklerden izleyebilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=MW0nEHEWGdAhttp://www.youtube.com/watch?v=QDBnkf-hSjklinkleri izlemek için http://www.delprox.com adresine verdigim 2 linki yapıstırp izleyebilirsiniz. ben lateef için söz bulamıyorum 
| 17 Haz 2008, 14:39 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
 Re: Tekken Movie son durum
Hımm fena değil karakterler, Anna'yı oynayana hasta oldum. Annayı sevmezdim ama filminden sonra sevecem galiba 
_________________ PSN: leventk
|
| 17 Haz 2008, 16:22 |
|
 |
|
dark_ryu
Samuray
|
arkadaşlar ben tekkeni pek sevmezdim ama sırf bu anna,christıe,nina için filimin çıkmasını isterim bide şu HEİHACHİ MİSHİMA yı canlandıran dayını severim  hep güzel rollerde oynuyor mortal kombat da Shang Tsung rolünde oynamıştı 
| 17 Haz 2008, 22:47 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4249 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
valla bir steve oldu bea gerisi hic uymadı desem  hele ninayı bir popstara kazuyayıda bir rap stara vermek te nedir, raven zaten gercek karakterden calısnmıs "blade" yani onuda oynayacak wesley babamızdır. Heachi ne ole shang tsung olmus olmaz onlar film SF nin sonu gibi olur bole
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 18 Haz 2008, 01:39 |
|
 |
|
dark_ryu
Samuray
|
| 18 Haz 2008, 01:52 |
|
 |
|
ahito
Samuray
|
Paul yok mu yaw? 

Death Note - Live Action Trilogy
|
| 18 Haz 2008, 07:45 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
SF ye van damme li film yaparak hiç etmedilermi filmi yazık oldu o SF ye
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 18 Haz 2008, 13:22 |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
|
Ben namco'ya makyaj ve efekt konusunda güveniyorum. Sf çok yavan bir filmdi. Tekken için bu oyuncuları evirip çevirip iyice karakterlere benzetirler kanımca. Ancak miguel niye var onu anlamadım. hikayeyi en başından konu olmayacaklarmı acaba.
_________________ PSN: leventk
|
| 18 Haz 2008, 17:25 |
|
 |
|
Kof_Lover
Banlandı
|
Oyundan film olupta başarılı olan film bir elin parmaklarını geçmez ama Tekken'in filminden umudum bi hayli fazla.
|
| 18 Haz 2008, 19:02 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
|
evet valla ole Tomb raider ve sadece MK1 gercekten iyi film oldular gerisi yavanlıktan oteye gidemedi. Tekkene bunu yaşatmazlar umarım. MGS yede film cıkacakmıs ama filmin basında Hideo Kojima (MGS nin yapımcısı) var allahtan o adama güvenim sonsuz....
|
| 18 Haz 2008, 19:31 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|