Zaman: 19 Mar 2010, 23:06

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
 Soul Calibur 4 Posterlik resimler. 
Yazar Mesaj
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

Mesaj Soul Calibur 4 Posterlik resimler.
Hepside duvara asmalık posterlik resimler. Ivır zıvır işi yaramaz dvd eki veren dergiler şu resimlerden verse üçer beşer, bence daha çok satarlar.

Galiba herkesin yeni sanal aşkı bu karakter olacak :-)
Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

hepsi bu deÄŸil ama ben yoruldum.

24 Tem 2008, 19:10
Banlandı
Banlandı

Mesaj Re: Soul Calibur 4 Posterlik resimler.
Abi bunlar ne böyle ? Aşık oldum yahu üfff şaka gibiler (bayanlar için tabi bu söylediklerim) :D

24 Tem 2008, 19:24
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Gergedan kafalıyı ve dinazoru beğendim. Lav canavarı gibi olan da güzelmiş. Kızlardan da pembe kalkanlı olan güzel. Pembe kalkanı ışıl ışıl. Bir de Metalik Başlıklı Kız'ı beğendim. Sondan üçüncü resimdeki kızın göğüsleri su dolu balon gibiymiş. Bu resimleri gördükten sonra, Soul Calibur'u tanımasam da görmesem de merak ettim. Oynamak isterdim doğrusu. Paylaşım için teşekkürler.

24 Tem 2008, 19:33
Profil WWW
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Eyvallah güzel resimler... :-)

www.youtube.com watch?v=2TXPFgRsVU

24 Tem 2008, 20:03
Profil WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Resimler cok hoş..yalnız takıldığım nokta neden kadın savaşçıların göğüsleri cok büyük? bir kere mantık olarak, buyuk goğus hareket sınırı demektır..unutmayınız ki amazonlar daha iyi dövüşmek ve ok kullanmak için sağ göğüslerini alırlarmış ya da keserlermiş diyim :-D azcık da gerçekcilik olsun deyip saçmalayayım :-D

24 Tem 2008, 21:48
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

resimler için tesekkurler levent hocam :-)

**allalla
taki den geliyor malesef arkadasım :-D soul edge iken bununkiler baya bir oynardı, tasarımcılar baktıki hala edgede taki ye karsı bu tur populerlik hala devam ediyor, sophitia gibi gogusleri ufak lolita görünümündekilere de aynı abartıyı yapalım, özellikle 4 te baya bir abartmıslar :-D
japonlar soul caliburu cok oynuyorda ondan mı o da ayrı bir konu :roll:

ÖNCESİ (uzun bir zaman olmasa da)
Resim

SONRASI
Resim

25 Tem 2008, 00:24
Profil WWW
Banlandı
Banlandı

Yanlış anlaşılmasın ama büyük göğüs olayı bana hentai çizimleri hatırlattı genelde hentai çizimlerde bu kadar abartı olur göğüsler ama kesin bu resimlerin başka versiyonlarını yaparlar o anlamda... :P

25 Tem 2008, 07:43
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

tabi doğrusun, arz talep meselesi.. artık tüketicinin isteği üzerine oyunlar şekıllenıyor..tabi göğüsler de :-D

25 Tem 2008, 08:43
Banlandı
Banlandı

Zaten filmlerde olsun, oyunlarda olsun veyahut reklamlarda olsun genelde tüketiciyi çekmek için ya cinsel unsurlar kullanırlar veyahut ufak çocukları kullanırlar. Bunlar her zaman rağbet gören şeyler. Misal bi draje reklamında sanki drajeyi değilde kadını pazarlıyorlar. :S Drajeden çok reklamdaki kadın akıllarda kalıyor. Bknz: Dondurma reklamları, Magnum vb... Oyunlarda bile örneğin; Tomb Raider, millet oyunu aksiyon için, eğlence olsun veyahut meraktan oynamıyor Lara Croft'u görmek ve onu beğendiği için oynuyor. Şimdi Soul Calibur 4'de de milleti bu büyük göğüslü bayanlar oyuna çekecek zaten amaç bu...

25 Tem 2008, 08:55
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Bence etik değil.. gerçi her oyunda böyle de değil.. Kendini kanıtlamış, ve bu tür öğeler içermeyen oyunlar da mevcut.. Sonuçta oyunlar en başta üreticisine para kazandırmak için yapılıyor..tabi tüketicinin istekleri doğrultusunda.. Yoksa oyunlar satmaz para kazandırmaz.. İnsanlar neden oyunlarda cinsellik arar ki? Sonuçta sanal bir dünya.. neise mevzu derin..

25 Tem 2008, 10:38
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni baÅŸlık gönder BaÅŸlığa cevap ver   [ 15 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

GeçiÅŸ yap:  

GiriÅŸ
Kullanıcı adı:   Åžifre:   Her ziyaretimde otomatik giriÅŸ yap  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion