Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:21

Search this topic:
Go to page 1, 2, 3  Next
 Soul Calibur 4 aldım oynadım. 
Author Message
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Post Soul Calibur 4 aldım oynadım.
Soul Calibur 4'e nihayet kavuştum. Karakter yapma olayına hasta oldum. Karakterleri tamamen soyup yeniden giydirebiliyosunuz. Bir çok kıyafet ve saç modelleri var. Eski karakterler üzerinden yeniden karakter yapabiliyorsunuz. Bir çoğu normal karakterlerden daha karizmatik oluyor, ayrıca seçmekte pek zorluk çekmiyorsunuz. Çünkü kıyafeti karakteri seçtikten sonra ayrıca seçiyorsunuz. Yani tüm adamlarınıza 5-6 tane kıyafet yapsanız bile istediğinizi rahatça seçebilirsiniz. Çok komplike hareketler var. Kanımca haraketler tekkenden daha komplike. Ama evimde olmadığım için online deneyemedim. Söylenene göre online modu çok iyiymiş. Karakter bitiş videoları malesef çok kısa. Soul Caliburun adeti budur ama keşke tekken tarzı endingler olsaydı.

Geçici görevden kurtulup evime vardığımda PS3 sahiplerini kapışmak için bekliyorum :-D PSN: leventk

04 Aug 2008, 18:59
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Post Re: Soul Calibur 4 aldım oynadım.
Peki Yoda ve Darth Vader'ın da giyim kuşamını değiştirebiliyor muyuz.. ?

05 Aug 2008, 01:46
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Yoda zaten PS3 versiyonunda yok. Dart Vader da kapalı karakterlerden. Henüz Dart Vader'ı çıkarmadım. Bir şey diyemiycem. Soul Calibur da kıyafetler RPG oyunlarındaki gibi karakterlere güç kazandırıyo. Kıyafetler savunmayı ve atak gücünü etkiliyo. Ayrıca her karakter oyuna Level 1 den başlıyor. Arcade veya story mode oynasanız bile bu level olayı geçerli. Dövüştükçe leveliniz artıyor. Tahminimce bu level olayı online moddada geçerlidir.

05 Aug 2008, 08:53
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

MetaL_Slugtaki_Esir wrote:
Peki Yoda ve Darth Vader'ın da giyim kuşamını değiştirebiliyor muyuz.. ?

Darth Vader'in giyim kuşamı değişmiyor.

06 Aug 2008, 08:29
Profile
Süper Moderator
Süper Moderator

RPG fighting dicem ama bu eşyaları story modda dövdüğümüz kalbur altı dövüşçülerdenmi, yoksa bi item shop (eşya tükkanı :D) var ordan para ile mi alıoz, para ile alıosak parayı nasıl kazanıoz, yoksa RPG lerde oldugu gibi bazen de yerden mi buluoz, açıklık getirelim katip bey.......

Yani şimdi ilgimi çekti bu oyun..... Bende eve gidince başlıcam MGS4 e bende sürünüom şurda burda vallahi evimi özledim

06 Aug 2008, 11:26
Profile WWW
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Karakter yaratma modu var. Genelde kıyafetler ücretsiz, ilk olarak bir kısmı ücretli. Oyunu oynadıkça, sürekli ücretli ve ücretsiz kıyafetler açılıyor. Çıkan kıyafetleri karakterlerin çoğuna uygulayabiliyosunuz. Parayıda dövüşerek kazanıyosunuz. Arcade modda oynarsanız oyunu bitirdiğinizde para veriyor. Story modda oynarsanız her dövüşte para kazanıyosunuz. Muhtemelen tekkende olduğu gibi online oyunda da para kazanılıyor. Kıyafet seçerken kıyafetin hangi özelliği ne kadar güçlendirdiği gösteriliyo. Kumaş türü kıyafetler seçerseniz hız özellikleri, atak özellikleri artıyo. Zırhlı kıyafetler seçerseniz rakipten enerji götürme gibi özellikleriniz artıyo ama hız düşüyo. Birde giydirmeye başladığınız karakterin özellikleri standart karakterden daha düşük. Yani standart karakteri güçlendirmeye başlamıyosunuz. Hareketleri aynı olan ama hız, atak, güç gibi özellikleri itibariyle acemi bir karakteri güçlendiriyosunuz. Leveliniz e göre karaktere ekleyebileceğiniz itemler var. Bunları RPG oyunlarında belirli özellikleri yükseltmeye yarayan içeceklere benzetebiliriz. Tabi bunlar içecek deel.

06 Aug 2008, 13:17
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Iyiki de değiştirme olayı yok :-) .Vader siyahlar içinde daha karizma bence...

06 Aug 2008, 14:52
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Oyunda sıfırdan karakterde yapabiliyosunuz. Örneğin sophitanın tekniklerini uygulayan bir erkek, yada cervantesin hareketlerini yapan bir kız. Yüz simasından ses tonuna kadar her şeyini siz seçiyosunuz ve ŞOOOOOK bir olay daha var. Bu karakteri açılış videosunda izleyebiliyosunuz. : ) Yaptığınız bu karakter karakter seçim ekranında kendine özel yerde duruyor. Ama birden sonraki karakterlerinizi aynı karakter üzerinden seçiyosunuz. Yukarda story modda her dövüşte para kazanılıyor demiştim, düzeltiyorum story modu bitirince para veriyor.

07 Aug 2008, 09:37
Profile
Kurucu Üye
Kurucu Üye

Oyunda sıfırdan karakterde yapabiliyosunuz. Örneğin sophitanın tekniklerini uygulayan bir erkek, yada cervantesin hareketlerini yapan bir kız. Yüz simasından ses tonuna kadar her şeyini siz seçiyosunuz ve ŞOOOOOK bir olay daha var. Bu karakteri açılış videosunda izleyebiliyosunuz. : ) Yaptığınız bu karakter karakter seçim ekranında kendine özel yerde duruyor. Ama birden sonraki karakterlerinizi aynı karakter üzerinden seçiyosunuz. Yukarda story modda her dövüşte para kazanılıyor demiştim, düzeltiyorum arcade modda olduğu gibi story modda da bitirince para veriyor.

07 Aug 2008, 09:38
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

nereden aldın ?

CTRL+W yap keyfine bak :D
Tekken Dünyasındaki Ulu Rekorum 8)

Yabancı Sanatçıların Türkçe İsimleri = Kopacaksınız :D

Mugen Config Ayarları

Son Harfle Başlayan Şarkıları Yazalım (Forum Oyunu)

Dragon Ball Online [DOWNLOAD]

12 Aug 2008, 00:31
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 23 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next