Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Re: Tekken Movie son durum
Ben izlemedim, ama Silent Hill de güzel olmuştu sanki?
21 Jun 2008, 15:36
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
silent hill kadın karakteri haric muzikleri ortamı ve konusu ile tamamen oyundan cevrilmis yani bisiy kırpmamıslar. Sadece karakter Harry Mason adlı erkek karakter olcaktı
Ben silent hill'in sonunu anlamadım ya. Kadın çocuğunu kurtarıp eve geliyor, kocasıda o evde ama sanki paralel evrendelermiş gibi birbirlerini görmüyorlar falan. Açıkçası filmi beğenmeme rağmen sonunu anlamadım. Biri bana anlatabilir mi?
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Ya ben Silent Hill'i izlemedim de, o iyi ki aklıma geldi, izliyim bari bi gün. Orada bir yakınımın anlattığına göre, senin dediğin gibi paralel zamana gidiyorlarmış, birbirlerini görmüyorlarmış, aynı yerdelermiş, ama zaman farklıymış. Ben izleyince bakıcam artık.
22 Jun 2008, 20:44
Poisonblack
Siyah KuÅŸak
İmdb Sitesinde Tekken Filminde Oynayacak Birçok Oyuncu Açıklanmış Durumda Hatta Filmin Yönetmeni ve Yapımcı Stüdyosuda Belli Fakat Stüdyo ve Yönetmen Pek içaçıcı Değil Bence Neyse Aşağıdaki Linkten Kesinleşen Oyuncular ve Film Hakkında Gerekli Bilgiyi Alabilirsiniz
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum