RapidShare'dan Dosya İndirmek için kullanışlı bi program
Author
Uzman
baba wrote:
iyide abiler bu programın ne işe yaradığını yazmamışsınız.yani ne işe yaradığını biraz anladımda tam değil detaylı olarak anlatırsanız ssevinirim
bu program şu işe yarıo... linke tıkla açılsın sonra free ye bas ordan kod u yaz download de gibi adımları atlamanı sağlıo... programa direkt olarak rapidshare linkini yazıosun... download diosun program indirio dosyayı... yalnız rapidshare ücretsiz download için kod yazma zorunluluğu getirdi...sen programda dowload deyince geriye sayıyo sonra kod istio.. kodu giriosun... o kendi kendine indirio senin istediğin bi klasöre tek yaptığı bu...
çok sağol mustafa kardeş:D
_________________ Bilgisayarda PS2(PCSX2) ne güzelmiş de hep geç oluyor şimdide PS3 çıktı KOF XII için en az 5 yıl beklemem lazım ki emulatör çıksın da oynayabilelim:(
26 May 2006, 10:28
BraGol
Kahverengi KuÅŸak
Joined: 03 Aug 2005, 15:56 Posts: 171 Location: Bursa/Gemlik
ya ben bu programı indirmek istemiyorum çünkü benim deil yani sahibi istemiyo ama o programı indirmemi de istiyo yardım edin normal olarak nasıl indirili yor emailim zuzumcuz@gmail.com // hotmail.com ayrı yeten bu sitede yeniyim
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum