RapidShare'dan Dosya İndirmek için kullanışlı bi program
Author
Beyaz KuÅŸak
BEYLER ÜST ÜSTE ZAMAN BEKLEMEDEN İNDİRMEK İCİN DE MODEMİNİZİ KAPATIP ACIN BENİM OLUYO SİZİN DE OLUR İNŞALLAH(BAZILARININ MODEM DEN DOLAYI OLMUYOMUŞ )
31 Jul 2006, 21:39
solo
Acemi
moderator arkadaşlar şu konuya birazdaha eğilsek dahaiyi olmazmı
bu sitedeki çoğu şeyi indirmekiçin rapid tarzı siteler kullanılıyor.dolayısıyla ben işbaşındayken otomatik download edebilecek bir program varsa felan
bu topic pasif kalmadımı sizce azcık şuraya ekleyecek bişieyler bulup haraketlendirseniz...
duyarlılığınız size site reklamlarına birden fazla tıklanarak geri dönecektir...
07 Oct 2006, 10:45
kuÅŸ
Kara KuÅŸak
Re: RapidShare'dan Dosya İndirmek için kullanışlı bi program
SonGokuU wrote:
thedarktower wrote:
SonGokuU wrote:
tskler her seferinde yardim ediyorsun
ee olcak o kadar görevimiz
saolda indirdim kurmak istedigimde error verdi sildim gene
ya bu arada bildigin baska bir program yokmu rapidshareden download yapabilmek icin beklemeden?
bumu daha önce yazmıstım beklemeden olmasada işini gorur:
arkadaslar cryptload indirin.cok guzel bu konuyla ilgili.partlarıprogramın icine kopyalayın program kendi indirsin.sifreyi bile kendi giriyo.sizin hiçbirşy yapmanıza gerek yok.gece partları atın.sabah uyandıgınızda oyun elinizde.bu iş bu kadar basit.diger turlu tek tek ugrasacagınıza program sizin yyerinize herseyi halletsin.yakında resimli anlatatırım
20 Jan 2009, 21:44
SonGokuU
Ninja
Joined: 23 Aug 2006, 01:09 Posts: 1021 Location: Trabzon,istanbul (Almanya)
Re: RapidShare'dan Dosya İndirmek için kullanışlı bi program
ya o programi bugün indirdim denedim onun ise yaradigi tek sey dedigin gibi sen sifre felan yazmiyorsun kendi indiriyor neyse genede indiriyim aslinda gercekten yardimci olabilir
Users browsing this forum: No registered users and 32 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum