konu olarak düşündüğümüzde en çok Orochi karakterleri zorluyor ama oyun olarak düşündüğümüzde hala Igniz'i yenemediğim oluyor.
_________________ Çaylağın usta olacağı gün gelir. ASH CRImSON
06 Jul 2009, 15:58
blackerback
Beyaz KuÅŸak
Re: Sizce KOF'un En Büyük Patronu Kim?
arkadaşlar en güçlü (zorlandığım boss igniz fakat hikayeye göre en yenilmezi orochi
_________________ (Naruto)
KoLLarımı Koparırsa ÖLümüne TekmeLerim Bacaklarımı Koparırsa ÖLümüne Isırırım Kafamı Koparırsa GözLerimi Dikip Bakarım Gözlerimi Çıkarırsa Onu Mezarımdan LanetLerim Ne OLursa OLsun Sasuke'yi Orochimaru'nun ELinde Kurtaracağım
19 Jul 2009, 22:18
Locked
Siyah KuÅŸak
Hikayeye göre En güçlü Orochi NESTS hikayesinde ise İgniz'dir.
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
15 Aug 2009, 21:09
blueinferno
Siyah KuÅŸak
kesinlikle rugal 94-95 te baya zorluyor, goenitz fena degil ama rugalın karizması yok (gözünü çıkarsada), orachi hikayeye göre en güclü ama oyunda pekte öyle degil zaten christen olcak orachi okadar olur, nest bölümünde krizalid cok iyi, zero'nun ise 2001 deki subboss hali daha iyi, son olarak ignitz'e gelirsek yöntemini ögrenene kadar adam yenilmez görünüyordu gözüme ama yöntemi bulunca en kolay boss eger ignitzde zorlanan varsa youtuba ignitz yazıp taratsın nasıl kolayca yenildigini görsün yorumlarda en noob boss oldugu yazıyor en zor seviyede bile yöntem işe yarıyormus.
yha arkadaşlar 2001 serisini oynayan bi insan bilir ignizin canı o kadar çok zor azalıyor ki o güce karşın onuyenmek neredeyse imkansız 96 goenizt'e gelince bnce o çok kolay bir boss hatta en kolayı bile denilebilir nesi zor anlamadım
KoLLarımı Koparırsa ÖLümüne TekmeLerim Bacaklarımı Koparırsa ÖLümüne Isırırım Kafamı Koparırsa GözLerimi Dikip Bakarım Gözlerimi Çıkarırsa Onu Mezarımdan LanetLerim Ne OLursa OLsun Sasuke'yi Orochimaru'nun ELinde Kurtaracağım
06 Feb 2010, 12:05
blueinferno
Siyah KuÅŸak
blackerback wrote:
yha arkadaşlar 2001 serisini oynayan bi insan bilir ignizin canı o kadar çok zor azalıyor ki o güce karşın onuyenmek neredeyse imkansız 96 goenizt'e gelince bnce o çok kolay bir boss hatta en kolayı bile denilebilir nesi zor anlamadım
blueinferno wrote:
blackerback wrote:
böyle taktiklerle bütün bosslar kolayca yenilebilir.95 teki rugalede aynısını yap oda içinden geçiyor sende bi güzel kapıyorsun bu şekilde perfect alıyorsun.önemli olan bu bossları taktiksiz, saldırarak yenmektir.
02 Mar 2010, 15:55
blackerback
Beyaz KuÅŸak
blueinferno wrote:
blackerback wrote:
İyi taktikler olabilir ama orda ki Goenitz'i İgnizle karşılaştırıp oyunun bitmesini beklesek igniz açık ara farkla alır ayrıca bn Geonitz'i perfect alırken İgniz bni Perfect ALıyordu
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum