böyle çıkar işte ama sende heralde cheat komutu açık değil onu aktif hale getirmek için emülatörde options a gir sonra default gama options a gir sora miscellaneous sekmesini tıkla hmn sağ tarafta enable game cheats sekmesini tıkla yani okey le sorunun muhtemelen budur
24 Jan 2008, 12:11
spider_man_34
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 15 Dec 2007, 17:08 Posts: 76 Location: bir yer iÅŸte
oluyomuş öncesinde bakmamıştım ki a b c d biliyodum ama krizalid çıktığını bilmiyodum özür dilerim...
24 Jan 2008, 19:08
Hakero (Turkish Boy)
Kahverengi KuÅŸak
home modda değil hocam arcade modda çıkartmak istiyodum neyse hallettim
24 Jan 2008, 19:11
asasad
Acemi
Re: kof 99 daki gizli adamları nasıl çıkartıyoduk
slm arkadaşlar kof 99 arcadede loriyi çıkartıyom ama kyo çıkmıyor neden fikri olan varmı kodları denememe rağmen çıkmıyor.
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
18 Aug 2009, 12:24
cursecengiz
Beyaz KuÅŸak
(KI) böyle bişi var ama çıkmıyo çıkmıyo
_________________ ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım... ╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !! ╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn ╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK ╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu ╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN
02 Nov 2009, 13:33
zaza24
Ninja
kof_delisi wrote:
slm arkadaşlar kof 99 arcadede loriyi çıkartıyom ama kyo çıkmıyor neden fikri olan varmı kodları denememe rağmen çıkmıyor.
nasıl çıkardın ioriyi kardeş?
_________________ John Cenas entrance at Wrestlemania 25
lori=sağ,sol,yukarı,sağ,aşşağı,sol
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum