Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:03

Search this topic:
Go to page Previous  1, 2, 3, 4
 kof 99 daki gizli adamları nasıl çıkartıyoduk 
Author Message
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Post Re: kof 99 daki gizli adamları nasıl çıkartıyoduk
KOF 99 Arkeyd Hileleri

[ Kyo'yu ve/veya Iori'yi Seçme ]

Kyo'yu ve/veya Iori'yi seçebilmeniz için öncelikle bu karakterleri aktif etmeniz gerekiyor. Kyo'nun ve/veya Iori'nin aktif olup olmadığını kof99 logosonun hemen altına bakarak görebilirsiniz.

Image Image Image

Eğer kof99 logosunun hemen altında hiçbirşey yoksa, bu ne Kyo'nun ne de Iori'nin aktif olmadığı, <K> diye bir yazı varsa yalnızca Kyo'nun, <I> diye bir yazı varsa yalnızca Iori'nin, <K.I> diye bir yazı var ise her ikisinin de aktif olduğu anlamına gelir.

Kyo ve Iori'yi aktif etmek için öncelikle arcade modunda oyuna başlıyoruz. Daha sonra karakter seçme ekranında '?' kutucuğunu seçerek, karakterlerimizin CPU tarafından rastgele bir şekilde seçilmesini sağlıyoruz.
Şimdi tam bu noktada, bu rastgele seçilmiş takımın içerisinde, aşağıdaki karakterlerlerden en az herhangi üçünün olması gerekiyor.

Kyo için: Benimaru, K', Kyo-1, Kyo-2, Maxima, Shingo ya da Whip
Iori için: Athena, Bao, Jhun, Kasumi, Kim, Leona, ya da Xiangfei

Oyuna bu karakterlerden birisiyle başlıyoruz ve karşımıza gelen takımı bu karakterlerden herhangi birisiyle yeniyoruz. Burada raund kaybetmemiz bir şey değiştirmiyor sadece karşımıza gelen takımı yukarıdaki listedeki karakterlerden herhangi birisiyle yenmiş olmamız yeterli. Bu takımı yendikten sonra kazanma ekranında,

Kyo için: KYO START + [ ? ] +
Iori için: IORI START + [ ? ] +

diye bir yazının yanıp söndüğünü göreceksiniz.

Image Image

Bundan sonra oyuna yeniden başladığınızda kyo yada iori ile veya her ikisiylede ( aktif ettiğiniz karaktere göre ) oynayabilirsiniz. Tabii ki burada kyo ve ioriyi seçebilmeniz için aşağıdaki kodu uygulamanız gerekiyor.

Karakter seçme ekranında '?' kutucuğunun üzerine gelip start tuşuna basılı tutarak,

Kyo için : Sol, sağ, yukarı, sol, aşağı, sağ

Image

Iori için: Sağ, sol, yukarı, sağ, aşağı, sol

Image

[ Krizalid'i Seçme ]

Krizalid'i seçebilmek için bu güne kadar gerçek bir kod bulunamamıştır. Ama ne var ki; bilgisayarda hile programı ( trainer ) vasıtasıyla, arcade salonlarında ise gerekli dip switch'ler açılarak oynanabiliyor.

Arcade makinasında gerekli dip switch'ler açıldıktan sonra ( Dip 1.3 ),

Krizalid [1] için; Karakter seçme ekranında 4 karakterinizi de start tuşuna basılı tutarak seçin. İlk oyuncunuz Krizalid [1]'e dönüşecektir.
Krizalid [2] için; Karakter seçme ekranında 4 karakterinizi de jeton tuşuna basılı tutarak ( ki bu iş arcade salonunda oldukça zor ) seçin. İlk oyuncunuz Krizalid [2]'e dönüşecektir.

Not : Dip switch bilgileri, Chris MacDonald'ın 'THE KING OF FIGHTERS '99 FAQ "MILLENIUM BATTLE" FAQ v0.3' başlıklı yazısından alınmıştır.

04 Feb 2010, 21:34
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

peki kardeş krizalid için hangi adamlar bu hale gelio k, maxima mı benimarumu şhingomu anlamıyom. bu arada kof 97 de orochi için ne yapalım diğerleri çıkıyor ama orochi çıkmıyor. neden acaba bir bilgin varmı yardım edermisin. krizalidi bulduğuna göre orochi de çıkabilir bunun için ne yapalım bi ara sindoni altervita yı program sayesende açtık orda orochi nin 180 şekilde çıktığını söylüyordu hiç birini denemedik peki napcaz yardım edersen sevinirim. bi ara da bir yerde orochi için girersen görebilirsin google arama çubuğuna http://www.gamewinners.com/NG/KingOfFighters97.htm bunu kopyala yaz karşına çıkar. hade kolay gelsin

╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK
╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu
╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN

05 Feb 2010, 15:06
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

kof 97'de orochi çıkmaz ancak emülatörlerde cheats dosyaları ile orochiyi seçilebilir hale getirebilirsin.

06 Feb 2010, 11:39
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

ama söylediğim linke girdinmi ki böle diyorsun. gir bak tavsiye ederim

╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN

06 Feb 2010, 17:01
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

senin gösterdiğin linkteki kof 97 arcade dışı başka bir konsol için olanı. dediğim şu arcade makinelerinde veya emülatörde kof 97 de orochi çıkmaz ancak cheats dosyaları ile aktif hale getirebilirsin.son olarak http://www.gamewinners.com/arcade/KingOfFighters97.htm bu linke bakarsan arcade için kof 97 de orochiyi çıkarma şansımız olmadığını göreceksin.

06 Feb 2010, 17:21
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

ya onu boş verelimde ben 2df ye giremiyorum site hata veriyor onun yerine süpercade die bişi var bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkür

╬BeLiRLeMi§TiR ZaTeN

07 Feb 2010, 19:19
Profile
Ninja
Ninja

peki psx de yada ataride krizalid 1 ve 2 yi nasıl hile yada kodla çıkartırız (mameyi herkes biliyor)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-cd-player-recorder-acil-satilik-vc ... ctan/detay

01 Aug 2010, 03:34
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 37 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4