K.O.F. Hakkında Genel Sohbet Ve Bilgi
ArkadaÅŸlar;
K.O.F. Hakkındaki genel muhabbetimizi bu başlık altında birbirimizle paylaşırsak en azından sitenin düzeni için daha iyi olacaktır. tabii eğer sizlerde isterseniz. Çok önemli konularıda ayrı bir şekilde açabilirsiniz yine. Bazı bilgileri bu başlık altında daha detaylı bir şekilde birbirimize sunabiliriz...
IORI YAGAMI
IORI YAGAMI benim bir numaralı Oyuncum oluyor, 1998'den beri, tam 10 senedir onunla oynuyorum.. Çok müthiş bir karakter gerçekten...
DostçaKalın
Last edited by asi_isyankar on 22 Jun 2008, 23:35, edited 7 times in total.
Re: K.O.F. HAKKINDA GENEL SOHBET...
ArkadaÅŸlar;
KOF MAXIMUM IMPACK 3 ne zaman çıkıyor bir bilginiz varmı? Muhtemelen bu sene çıkacaktır sanırım. Heyecanla ve dört gözle bekliyorum. Bir an önce çıkmasını diliyorum...
22 Jun 2008, 23:33
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: K.O.F. Hakkında Genel Sohbet Ve Bilgi
Şuanda araştırdım,tarihi belli değilmiş.Ama dediğin gibi bu sene çıkabilir büyük ihtimalle.Bu arada bu oyun PS3'e çıkacakmış,nasıl oynamayı planlıyorsun yada PS3'ün var mı??
İşte PS3 düşündürüyor beni. Maalesef yok. Ama bunu dert etmiyorum yeterki çıksın ve yeterki güzel olsun. Ben en çok grafiklerini merak ediyorum ve hikayenin nasıl devam edeceğini. Ve ordaki bir numaralı yeni karakterim (İori'den sonra) Alba'yı çok merak ediyorum..?
Bende araştırıyorum fakat henüz hiç birşey belli değil kardeş. Yinede bu sene çıkacaktır bence. Ve tabiki PS3 veya XBOX360'ta çıkacaktır muhtemelen..
Bana göre KOF'un en güzel serisi MAXIMUM IMPACK (EN GÜÇLÜ DARBE)'dir...
22 Jun 2008, 23:52
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Oyun PS3'e çıktığına göre ayrı bir güzel olur zaten,sen merak etme Bende oynayamıcam ama artık videolarına bakarak nasıl olduğuna bakarım...
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum